Balul Bobocilor din Colegiul National „Cantemir-Voda“ 2012

Balul Bobocilor din Colegiul National „Cantemir-Voda“ 2012

Balul Bobocilor din Colegiul National „Cantemir-Voda“ 2012

de Andreea Samoilă – seminarist
foto: Raluca Anculete – fotoreporter

„Să vă aud, Cantemir!“ – aşa a început seara de 25 octombrie pentru elevii din C.N. „Cantemir-Vodă“, una pe care cu siguranţă nu o vor uita prea curând. Omuleţii s-au adunat de la ora 20:00 în faţa clubului BOA – Beat of Angels, pentru a participa la mult aşteptatul bal al bobocilor.

După ce MC Oana Tache a enumerat sponsorii, a urmat prezentarea participanţilor la „Miss & Mister“. Cele opt perechi au defilat pe rând, iar fiecare dintre ei a abordat o anumită tematică a ţinutelor. Astfel, i-am putut vedea pe „piţipoanca şi cocalarul de Dorobanţi“, „mama şi copilul“, „ţiganca şi ţiganul“, „înger şi demon“ şi au existat multe alte idei inspirate şi amuzante. Prezentatoarea a început a le pune câteva întrebări menite să îi apropie pe participanţi de public. În urma defilării pe catwalk, cei prezenţi au vizionat o probă de dans, al cărei coregraf a fost Bogdan Zamfir.

Balul Bobocilor din Colegiul National „Cantemir-Voda“ 2012

Atmosfera a fost pregătită de Dj pentru apariţia lui Alex Velea, care a ridicat liceeni şi profesorii în picioare. Acesta a încântat publicul cu melodiile „Don’t say it’s over“, „Minim doi“, „Cai verzi pe pereţi“, „No tengo dinero“, „Bumpy Ride“ şi „Danza Kuduro“, care au energizat mulţimea. De la apariţia celor trei dansatori ai artistului pe scenă, omuleţii au început să danseze şi să fredoneze piesele celebre. De asemenea, Alex i-a încântat pe cei prezenţi cu mişcările sale de dans şi a dedicat cântecul „Minim doi“ fetelor prezente la bal. Pe scenă, lângă cântăreţ, şi-a făcut apariţia şi Ruby, aceştia cântând hitul artistei „Stinge lumina“.

După ce s-a terminat incendiara prestaţie a cântăreţilor, a urmat proba de talente, unde bobocii au încercat să-i impresioneze pe ceilalţi şi să-i convingă că nişte adevăraţi cantemirişti. Astfel, aceştia au cântat la chitară sau vocal, au dansat şi au făcut scenete ce aveau ca scop amuzarea celor prezenţi. Desigur, nu au lipsit şi câteva probleme tehnice şi, din cauza sunetului, unul dintre competitori a renunţat la a mai cânta la chitară fiindcă nu se auzea nimic.

Balul Bobocilor din Colegiul National „Cantemir-Voda“ 2012

Pe scenă şi-a făcut apariţia columbianul Fabian Sanchez, cântăreţ şi actor, care a uimit cu acrobaţiile sale cu focul şi cu puterea sa de a învârti în aer şi de a ţine în bărbie un cub destul de greu. În urma acestui act impresionant, omuleţii au început să danseze pe ritmurile antrenante ale muzicii alese de Dj.

„Cantemir, eşti aici?“, a strigat prezentatoarea, iar apariţia ei a desemnat începerea aşteptatului moment al decernării premiilor de la Miss şi Mister. Întâi s-au dat premiile pentru popularitate, aleşii fiind Irena Andronic şi Eduard Adascălu. Pe locul III au ieşit Ana-Maria Savu şi Andrei Vasiliu, pe locul II – Irena Andronic şi Ştefan Petrescu, iar pe locul I – Iulia Samihaian şi Marius Alecu.

Balul Bobocilor din Colegiul National „Cantemir-Voda“ 2012

Pe lista artiştilor prezenţi la bal s-au aflat şi Dj Rynno şi Sylvia care şi-au făcut apariţia după ora 0:00 şi au interpretat piese precum „Feel“, „I follow rivers“ şi celebrul cântec „Ai se eu te pego“. Dar spectacolul nu s-a terminat deloc atât de devreme. Astfel că, atunci când oboseala începea să se facă simţită, în jurul orei 2:00, pe scenă şi-a făcut apariţia Grasu XXL strigând „Bună dimineaţa, băi nebunilor!“. Omuleţii au sărit automat în picioare, băgaţi în priză, şi au cântat alături de artist piese precum „Turbofin“ şi „Jos jos jos“.

Balul Bobocilor din Colegiul National „Cantemir-Voda“ 2012

Când adolescenţii au fost întrebaţi cum li s-a părut, majoritatea au spus că a fost un bal incredibil de reuşit şi că le mulţumesc organizatorilor pentru efortul depus. De asemenea, şi cei ce nu ascultă muzica artiştilor invitaţi au zis că le-a plăcut mai mult decât se aşteptau. Părerea tuturor omuleţilor a fost însă aceeaşi: balul a fost unul dintre cele mai tari, atmosfera a fost incendiară, iar noaptea s-a terminat mult prea repede!

Recommended Articles

2 Comments

  1. NU sunetul a fost de vina ci chitara ….am dat clubul la maxim si tot nu se auzea….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *