Toate celebritatile online din Romania isi dau intalnire cu fanii la East European Comic Con

eeccAr putea fi o coincidență, ar putea fi…dar voi chiar mai credeți în coincidențe? Asta ar spune Teo de la Nimic Nou când ar auzi că toate celebritățile din online se reunesc la East European Comic Con pentru a sta la glume, povești și discuții cu fanii.

În afară de actorii de la Hollywood, Robert Knepper (T-bag din Prison Break), Manu Bennett (Crixus din Spartacus), Osric Chau (Kevin din Supernatural), Dan Starkey (Strax din Dr. Who) și Kristian Nairn (Hodor din Game of Thrones), o întreagă armată de content creators de YouTube se alătură celui mai așteptat eveniment al anului destinat pasionaților de jocuri, filme, seriale și benzi desenate.

Doza de Haș – creația lui Mikey Hash, doza noastră de umor cunoscută ca doza de haș, revine la East European Comic Con. Cu un fler de comendiant înnăscut, Mikey ironizează tot ce prinde în cadrul vlogului sau și o face cu stil. Plus că interacționează constant cu fanii sai, ținându-i aproape și făcându-i parte din farmecul show-ului său.

Creative Monkeyz – creatorii celebrilor RObotzi urmăresc două direcții: educație și distracție. Partea educativă o susțin cu numeroase tutoriale despre folosirea unor programe ca Photoshop și Illustrator sau cu sfaturi despre cum poți produce muzică chiar de la calculatorul de acasă. Entertainment-ul este un alt punct forte al lor, zecile de mii de vizualizări ale emisiunilor 3lăr, Miez Recomand și Piramida fiind mărturie clară în acest sens.

10 lucruri – de la Ionuț, Shurubel, Frațilă și Ștefan am aflat că există 10 lucruri despre orice. Fie că suntem trași pe dreapta de poliție, nu avem bani de cadou sau ne prezentăm la un interviu de angajare, băieții găsesc mereu 10 lucruri pline de umor. Succesul lor a venit de la sine, iar în 2013 s-au putut lăuda cu cel mai vizionat clip românesc pe YouTube, “Școala pentru soferi jmecheri”.

 Sector 7 – “Umor subversiv și salată de vinete”, acesta este motto-ul Sectorului 7, un grup care a reușit să creeze adevărate fenomene virale și expresii intrate deja în limbajul de zi cu zi al internauților. “Cărțile te fac neprost”, “Moartea în coajă”, “Școala vieții”, precum și emisiunea “Nimic Nou” au setat noi standarde ale umorului în spațiul online. La East European Comic Con, aveți șansa să stați la povești cu ei. Până atunci, glorie mielului!

Zmenta – unul dintre primii vloggeri din România, Zmenta se mai simte bine și în fața platanelor ca DJ sau a mulțimilor atunci când prezintă diverse evenimente. Un fin cunoscător al fenomenului online, Zmenta este o resursă bogată în tips & tricks. Prin conținutul interesant pe care îl propune, a reușit să își atragă aproape 500.000 de subscriberi pe YouTube. La Comic Con aveți șansa să îl cunoașteți îndeaproape pe Zmenta și să aflați multe secrete din spatele vizualizărilor pe YouTube.

Tequila –  Bianca, pe numele său adevărat, a înregistrat un succes imens încă de la 14 ani când a început să facă vlogging. A învățat să filmeze și să editeze singură și își mai dedică timpul și desenului sau cântatului la pian. O altă pasiune pe care și-a dezvoltat-o foarte bine este dansul. Fiecare clip postat de ea adună sute de mii de vizualizări, sute de comentarii, iar aproape 500.000 de subscriberi așteaptă să vadă cu ce noutăți mai apare Tequila.

Romercial – Cosmin Mitu cunoscut sub numele de “Spaima publicitarilor” s-a remarcat prin comentariile sale acide, dar atent argumentate legate de reclamele de la noi. În episoadele gândite și produse chiar de Cosmin, putem vedea o altă față a publicității din România: plină de umor (mai mult sau mai puțin involuntar).

 Rezumatul Zilei – nicio zi fără rezumat, ne transmite Vali Dobrogeanu, fost membru al grupului 10 lucruri. Zi de zi, Vali trece în revistă știri și articole mai mult sau mai puțin inteligente culese de pe internet. Un alt proiect dezvoltat de Vali este “Garsoniera”, o mini serie în care putem urmări viața a trei tineri care locuiesc împreună într-o…garsonieră. La Comic Con, Vali ne va prezenta un clip în premieră din cel de-al doilea sezon al Garsonierei și, poate, va folosi evenimentul pentru un viitor episod special.

Dani pe net – deține un vlog țăcănit, este pasionat de aplicații, grafică, efecte speciale și de filmulețe simpatice. Pe Dani, acest Jack Sparrow al internetului romanesc, îl puteți vedea în acțiune în fiecare joi pe YouTube în cadrul vlogului său și față în față, deschis la discuții, la East European Comic Con în cadrul propriului panel.

Bobospider – dacă vrem să aflăm ceva despre un joc video, atunci stream-urile și clipurile lui Bobospider reprezintă exact ceea ce avem nevoie. Pe lângă sesiunile de jocuri video pe care ni le prezintă, Bobospider ne poveste și despre ultimele tendințe în gaming și despre diverse teme care derivă din IT. În emisiunea sa, “Let’s Play”, el explorează universurile jocurilor alături de publicul său.

În perioada 8-10 mai, East European Comic Con transformă Romexpo într-o lume magică, a serialelor, filmelor, jocurilor video, unde bariera dintre fani și actori internationali, artiști grafici  sau celebrități din mediul online se ridică, oferind un cadru unic pentru interacțiuni directe și pentru amintiri de neuitat.

Aleea artiștilor, zona de gaming și de boardgames, recuzită de film, 5 actori, 3 scene (una principală, una destinată discuțiior cu artiști și creatori de content pe YouTube și una de competiții de gaming) sunt câteva dintre atracțiile pregătite de organizatori.

Biletele pot fi achiziționate  din rețelele Eventim și My Ticket la pretul de 64 de lei, iar in ultima săptămână costul va fi de 79 de lei.

East European Comic Con  este organizat de Asociația Culturală Kesenai și Kickoff Events.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.