“Three’s a Crowd” cu Sorin Romanescu & iordache – 22 Iunie

three a crowd 22 iunie

Tete-a-Tete Coffee Art & Chill
miercuri, 22 iunie 2011, ora 20:30

Sorin Romanescu – chitara
iordache – saxofoane

„Two’s company, three’s a crowd” este un vechi proverb englezesc, atestat documentar din 1546, care se referă la cea de-a treia persoană care poate tulbura armonia ideală a unui cuplu.

“Three’s a Crowd” este şi numele unui duo de jazz şi muzică improvizată format din chitaristul Sorin Romanescu şi saxofonistul iordache. Este vorba despre una dintre cele mai simple combinaţii muzicale: un instrument armonic, un instrument melodic. Această simplitate aduce cu sine o comunicare fluidă şi instantanee, iar gesturile trebuie să fie sigure şi rapide ca în caligrafia japoneză. Poţi fugi, dar nu ai unde să te ascunzi.

iordache este saxofonist, compozitor şi aranjor. A colaborat de-a lungul timpului cu Harry Tavitian, cu formaţiile Timpuri Noi şi Orient Express, cu Vlaicu Golcea, Marta Hristea, Maria Răducanu, Mircea Tiberian. Din 2004 este membru al trupei rock Kumm. În 2003 a înfiinţat grupul iordache, alaturi de care a cântat în majoritatea cluburilor şi festivalurilor din România, la Ierusalim şi Luxemburg.

Sorin Romanescu este considerat cel mai interesant chitarist român contemporan. A cântat cu majoritatea muzicienilor de jazz din ţară, cu Lucian Ban (“Romanian-American Suite”), cu Nicolas Simion, a compus muzică pentru teatru, film şi dans contemporan.

Biletele se pot procura la intrare.
Pretul unui bilet este de 20 lei.

Tete-a-Tete Coffee Art & Chill
Parcul Herastrau, langa Gradina Japoneza
Rezervari: 0728 668 463
facebook.com/Tete.a.Tete.Chill

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *