“Teen Patrol”-antreprenoriat social pentru elevii de liceu

Teen Patrol

AIESEC Bucuresti, parte a celei mai mari organizatii conduse de tineri din lume va desfasura incepand cu 19 mai 2012 un nou proiect destinat elevilor de clasa a9a ce are ca scop dezvoltarea abilitatilor de antreprenoriat social : “Teen Patrol”. Proiectul este la prima editie, incepand pe data de 19 mai 2012 si terminandu-se pe 9 iunie 2012.

Pe durata acestui proiect, 120 de elevi din liceele bucurestene vor afla ce inseamna mai exact antreprenoriatul social si project management urmand sa puna in aplicare informatiile primite in echipe de cate 10, creand un proiect nou de la 0.

Ceea ce aduce o valoare mai mare acestui proiect este faptul ca trainerii elevilor vor fi membrii AIESEC din tari precum China, India si Slovacia instruiti in project management si antreprenoriat social, astfel participantii se vor putea raporta si la o alta cultura in timp ce isi vor crea propriile proiecte.

La sfarsitul sesiunilor de training va exista o competitie finala in care echipele participante isi vor prezenta proiectele in fata unui juriu format din membrii ai unor ONG-uri din Bucuresti, specializate in domenii precum : ecologie, educatie, antreprenoriat social si cultura, care vor stabili echipele castigatoare.

Pentru inscrieri si informatii: https://www.aiesecbucharest.ro/teenpatrol/

Leave a Comment