Lansarea romanului “Pervertirea” de Cristina Nemerovschi in club Control

pervertirea

pervertirea

Editura Herg Benet și clubul Control vă invită miercuri, 9 mai, de la ora 19.30, în Control (Str. Academiei nr. 19), la lansarea romanului “Pervertirea”, de Cristina Nemerovschi, în cadrul unui eveniment cross-art, urmat de after-party.

Vor vorbi despre romanul “Pervertirea” criticul literar Radu Voinescu și scriitorii Ciprian Măceșaru și Leonard Ancuța. Moderatorul discuției: Dan Belfast Anghel. Invitată: actrița Tamara Roman, care va citi fragmente din romanul “Pervertirea”.

Concert rock live: SEMNE.

Trupa de rock alternativ SEMNE a apărut în anul 2007, la inițiativa vocalului Adrian Tănase de la Țapinarii, alături de Ionuț Ivana (ex-Dracula) și de Victor Adrian Rus, chitaristul trupei 9,7 Richter. Au fost cooptați Cornel Stanchi, la tobe, și Alexandru Marian Ganea (aka Andu) la chitară. Primul concert a avut loc la festivalul Zapping Through Culture, în recital, în septembrie 2007, în Club A. „Fum” a devenit primul single SEMNE și a stat 3 săptămâni la Romtop City FM.

Componenta actuală a trupei Semne:

Adrian Tanase (Țapinarii), voce

Mihai Razna Caluseriu, chitara

Ionut Ramon Ivana- bass

Mihai Dumitrascu – tobe

Promoție Control: la 2 beri cumpărate, primești una gratis.

Lansarea romanului “Pervertirea” se va încheia cu un after-party în Club Legere (P-ța Rosetti nr. 5, subsol), de la ora 22, în cadrul unei seri New Model Party, cu tema “Sado-masochismul în literatura actuală”.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *