SNSPA Internship Fair

sif2012

sif2012

Centrul de Consiliere şi Orientare Profesională (CeCOP), din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) organizează în zilele de 4 şi 5 mai, la Casa Universitarilor a doua ediţie SNSPA Internship Fair (SIF). Târgul de internshipuri este dedicat tuturor studenţilor care îşi doresc o carieră în Comunicare, Publicitate, Management, Marketing, Administraţie Publică, Ştiinţe Politice sau Relaţii Internaţionale.

Scopul evenimentului, SNSPA Internship Fair, este de a facilita accesul studenţilor SNSPA la internshipuri specifice specializării lor, sporindu-le acestora nivelul de angajabilitate pe piaţa muncii. Astfel, aceştia îşi vor îmbogăţi cunoştinţele practice şi se vor putea familiariza cu domeniul de activitate al organizaţiilor, instituţiilor, companiilor şi al agenţiilor aflate la acest târg.

Companiile prezente în cele două zile ale evenimentului îşi doresc să întâlnească studenţi şi masteranzi, care deţin cunoştinţe academice şi demonstrează motivaţie pentru o carieră de succes. Participarea la SNSPA Internship Fair este gratuită şi oferă şansa de a aplica la internshipuri corespunzătoare fiecărui domeniu de studiu din sfera ştiinţelor sociale sau de a participa la workshopuri şi sesiuni de discuţii de interes major pentru viitorii aplicanţi. Reprezentanţii CeCOP vor amenaja un stand special, care va fi în permanenţă la dispoziţia studenţilor interesaţi de un feedback asupra CV-urilor cu care candidează pentru posturile de internshipuri pregătite de companiile participante la târg.

Programul, partenerii şi mai multe informaţii puteţi găsi accesând blogul evenimentului: https://snspainternshipfair.wordpress.com/ sau pagina de Facebook : https://www.facebook.com/#!/CECOP.SNSPA

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *