Shakespeare School Essay Competition, editia a cincea

Shakespeare School Essay Competition, editia a cincea

Shakespeare School Essay Competition, editia a cincea

de Andra-Maria Mãciucã – editor ştiri

Asociatia Shakespeare School pentru Educatie a lansat cea de-a cincea editie a concursului national de creatie in limba engleza „2013 Shakespeare School Essay Competition“.

Pana la data de 24 martie 2013, tinerii din Romania cu varsta cuprinsa intre 11 si 20 de ani sunt provocati sa se inscrie gratuit cu un scurt eseu in limba engleza.

De-a lungul timpului, castigatorii au avut ocazia sa mearga in tabere internationale in Anglia, in campusurile unor universitati de top ca Oxford, Cambridge sau University College London.

Premiile oferite marilor castigatori constau in patru tabere de limba engleza in Anglia si Romania. Acestia vor avea oportunitatea de a lua parte la tabere de doua saptamani la University College London si Harrow House International College, in valoare de peste 1500 lire fiecare. Celelalte premii constau in tabere de engleza la Baisoara, cursuri de limba engleza la Shakespeare School, taxe de inscriere la examene Cambridge, carti, dictionare si multe alte surprize.

Dar premiile nu se opresc aici! Profesorul cu cei mai multi concurenti inscrisi va participa gratuit ca insotitor de grup intr-o tabara de 2 saptamani in Anglia, iar urmatorii 20 de profesori vor primi cadou cursuri de training online.

Temele propuse pentru eseuri sugereaza ca liceenii si studentii sa isi imagineze ca sunt presedintii unui stat european nou pe care il pot construi asa cum isi doresc. Pentru mai multe detaliile despre teme, inscriere si regulament, dati click aici.

So… “Write, race, win!”

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *