POARTA – vernisaj –

poarta

poarta

Elite Art Gallery vă invită joi, 30 mai, ora 18.00, pe simezele din strada Academiei nr 15, la vernisajul expoziţiei de pictură intitulat „POARTA”.

După expoziţiile de pictură, grafică şi colaj “Eco-Scottish Terrier-Pixeli” şi “Zoom pe cetate – Sighisoara” din octombrie 2011 de la Palatul Parlamentului, Alina VODĂ vine cu un nou proiect -POARTA – un pretext pentru a reflecta semnificaţiile porţii în elemente de arhitectură, detalii sau simboluri. Folosind ca tehnică “un pointilism personalizat”, artista descompune formele până la pulverizarea lor în culoare.

Alina Vodă este originară din Sighişoara de unde a plecat pentru studii acum 45 de ani. Deşi a absolvit ingineria, a decis să îşi urmeze visul din copilărie şi a studiat pictura la Şcoala de Artă din Bucureşti, unde s-a dedicat creării unor lucrări de artă care să o definească.

Prezintă: critic şi istoric de artă Mihaela VARGA.

Expoziţia poate fi vizitată în fiecare zi de luni până vineri de la ora 11:00 la ora 19:00, iar sâmbătă de la ora 10:00 la ora 14:00, la ELITE ART GALLERY ( Galeriile de Arta ale Municipiului Bucureşti), din strada Academiei, nr.15).

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.