Ora de Management in Kretzulescu

kretzulescu blog

de Andra-Maria Mãciucã – editor ştiri

Joi, 28 februarie 2013, incepand cu ora 13:00 va avea loc o nouă lecţie deschisă, care face parte din seria evenimentelor „Ora de Management“, la Şcoala Superioară Comercială „Nicolae Kretzulescu” din Bucureşti.

Evenimentul, organizat de Facultatea de Management din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) îi va avea ca invitaţi pe Rodica Săvulescu, cadru didactic al SNSPA şi fost copywriter la Leo Burnett & Target şi pe Rareş Mocanu, cadru didactic al SNSPA şi fost brand manager şi key account manager la Romtelecom.

Proiectul este dedicat elevilor de liceu din clasele a XI-a şi a XII-a. Astfel, aceştia au ocazia de a interacţiona cu profesionşti din lumea business-ului. Pentru anul scolar 2012 – 2013, proiectul lansează o ofertă de doua prelegeri, ce pot fi susţinute, la cerere, în licee din Bucureşti şi din ţară: Business adevărat şi Brand-urile tinerilor.

Pentru mai multe detalii despre proiect, accesati site-ul www.orademanagement.ro sau pe pagina de Facebook a acestuia: www.facebook.com/OraDeManagement.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *