5 motive sa participi la Cupa Liceelor la StreetDance 2010

Cupa Liceelor la Street Dance

Încă nu ai auzit? Perioada de înscrieri pentru etapa din Bucureşti a Cupei Liceelor la StreetDance 2010   s-a prelungit până pe 15 mai, aşa că dacă încă nu te-ai înscris, acum este momentul, fie că ai o trupă formată din liceeni bucureşteni, fie că vrei să participi, iar în judeţul tău nu s-a organizat o etapă locală.

Încă nu sunteţi convinşi? Iată 5 dintre motivele pentru care trebuie să te înscrii la Cupa Liceelor la StreetDance 2010:

A. Eşti talentat şi munceşti mult! Cu siguranţă îţi doreşti ca toate eforturile tale să fie apreciate, iar Cupa Liceelor la Street Dance este cea mai bună ocazie. Un juriu alcătuit din dansatori profesionişti îţi va aprecia prestaţia pe scenă şi te va trimite în Finala Naţională, alături de ocupanţii podiumului din alte patru judeţe.

B. Toată lumea bună a culturii urbane este aici! De la organizatori şi invitaţi speciali până la spectatori şi membrii ai juriului, la CLSD toată lumea are aceeaşi pasiune: cultura urbană. Cu tine pe scenă vor urca trupe de street-dance deja consacrate, MCs cu experienţă şi tot soiul de artişti urbani care mai de care mai talentaţi.

C. Te dai în spectacol! Şi nu oricum, ci în faţa a 1.500 de spectatori care vor sta cu ochii pe tine şi pe membrii trupei tale. Aplauzele lor vor fi o confirmare a talentului vostru!

D. Porneşti cu dreptul în cariera de dansator! Ediţiile anterioare ale CLSD au fost pentru mulţi liceeni pasionaţi de dans o rampă de lansare, puntea dintre amator şi profesionist. La CLSD ai ocazia să te faci văzut de producători, organizatori de evenimente, impresari – primul pas în drumul spre lumina reflectoarelor.

E. Câştigi super-premii! Anul acesta, organizatorii CLSD pun la bătaie premii în bani şi produse pentru tine şi toată trupa ta, cu o valoare totală de 10.000 de euro. Nu trebuie decât să participi, să dai tot ce ai mai bun pe scenă şi să pui mâna pe premii.

Dacă te-am convins, intră pe https://cupaliceelor.streetdance.ro si mergi la secţiunea Înscrieri. Completează formularul cu datele trupei şi ale persoanei de contact, iar noi te aşteptăm pe 12 iunie, la Jet Set Events Hall. Pentru mai multe informaţii, scrie-ne la adrian@onebeat.ro sau sună la 0763.083.929.

Organizatorii mulţumesc partenerilor media: Radio 21, Music Channel, Şapte Seri, Teen Press (www.teenpress.ro), www.referat.ro, www.clopotel.ro, www.calificativ.ro, www.apropo.rowww.muzicabuna.ro, www.dancenews.ro, www.unitedmusic.ro, www.hipmag.ro, www.sofresh.ro, www.infodance.ro, www.scolidans.ro, www.liberinmiscare.ro, www.diseara.ro, www.presainblugi.com, www.e-scoala.ro .

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *