O noua facultate in Bucuresti! Institutul SAE

Institutul SAE

SAE este vazută ca şi pionierul educaţiei practice în domeniul audio, cu prima şcoală deschisă pe plan mondial în anul 1976. SAE reprezintă astazi cea mai mare reţea de instituţii audio, multimedia, animaţie şi film digital, cu peste 50 de campusuri pe cinci continente. Oferă cursuri rapide şi intensive, într-un format de 2 sau 1an de studiu, care se finalizează cu diplome recunoscute internaţional, cursuri scurte si corporate training.

Deschiderea SAE Bucureşti va îmbogăţii experienţa impresionantă a celor 35 de ani în industria educaţiei internaţionale media, cu acoperire în 26 de ţări, poziţionând Bucureştiul ca şi centru regional pentru renumita educaţie digitală şi new media în domeniile Audio Engineering, Film making, Multimedia & Web development, Games Design and Develoment, Digital Journalism şi 3D Digital Animation.

Lansarea oficială a SAE România a avut loc în timpul festivalului Musikmesse 2011 din Frankfurt, Germania, care s-a desfăşurat în perioada 6 – 9 aprilie, iar deschiderea oficială este programată pentru toamna 2011, pentru a coincide cu începerea anului universitar.

Institutul SAE Bucuresti

Direcţiile în care Facultatea SAE din România va acţiona sunt :
Cursurile full time de 1, 2 ani (diplomă MA, MS) recunoscute în lume, posibilitate de masterat şi doctorat acreditate de Midlesex University din Londra. Facultatea va deschide 6 secţii de invăţământ: Audio engineering /Electronic Music; Digital Film; 3D Animation; Digital Journalism; Web Design; Game Design.

Cursuri scurte cu durata cuprinsă între o lună si trei luni şi bootcamp-uri de 1, 2 zile. Concernul SAE pune la dispoziţie 40 cursuri scurte printre care amintim: Certificate în Mixing Technique; Certificate în Basic Radio Broadcasting; Certificate în Advanced Radio Broadcasting; Certificate în Basic After Effects, Certificate în 3D Game Design& Development; Certificate în 3D Max Essentials; Certificate în 3D Character Animation; Certificate în 3D Max Architectural Film; Certificate în Web Design & Graphic Design; Certificate în Newspaper& Magazine Design; Certificate în Final Cut Pro; Certificate în Production Management for Industry; Certificate în DSLR Film making; Certificate în Acting for Adults; Certificate în Acting for Kids; Certificate în TV Presentation; Certificate în TV Commercials; Certificate în Professional Photography; Certificate în Iphone Applications Development; Certificate în Advanced Iphone App. Development
Corporate Training.

Firmele din domeniul media vor beneficia de pachete de instruire customizate nevoilor curente sau viziunii de dezvoltare. Nu trebuie să uităm că în România apar în fiecare zi firme multinaţionale de creaţie şi producţie multimedia a căror cerinţă pe piaţa de muncă calificată este în continuă creştere.

Cursuri Online. SAE pune la dispoziţia celor interesaţi, cursuri online cu profesorii din reţeaua SAE, deţinători ai premiilor Gramy Emy, Oscar, cursuri ce beneficiază de certificate recunscute în întreaga lume.

Vezi mai multe detalii aici: bucharest.sae.edu

Recommended Articles

14 Comments

  1. Mi se pare super tare. 😀
    Mi-ar placea foarte foarte mult sa ma duc aici, dar presupun ca este foarte scump.

  2. Am auzit despre deschiderea institutului SAE si in Bucuresti de ceva timp.

    Cursurile sunt online in principiu, dar cred ca s-ar putea sa fie nevoie si de o prezenta fizica la unele lucruri.

    Din ce inteleg eu, ei practic centralizeaza cursurile pe care ei le promoveaza si in afara de asta, iti pun la dispozitie echipament pe care sa lucrezi.

    Degree-urile nu mi se par cine stie ce pentru ca Middlesex nu e o facultate chiar asa buna pentru IT si Media. In plus, daca majoritatea sunt cursuri cu certificat si nu diploma, le faci lor mai multi bani.

    Costurile probabil o sa fie ca pentru o facultate in UK, asa ca de ce nu mai bine aplic la o facultate in UK ca macar o sa-mi plateasc studiile prin imprumutul de la guvernul britanic.

    Pentru animatie spre ex, e mai bine sa iei un curs de la https://www.escapestudios.co.uk/ (cel mai bun din UK) sau un subscription de la https://www.thegnomonworkshop.com/ (cel mai bun din SUA) daca tot trebuie sa inveti singur. Echipament probabil are majoritatea care se apuca de un asemenea curs pentru ca daca ai bani sa platesti cursul, sigur ai si echipament.

    Pentru fotografie, mai bine faci un curs de la https://www.thephotographyinstitute.co.uk/ sau https://www.nyip.com/ .

    Sunt n alternative pentru acest institut si probabil toate sunt mai putin costisitoare si mai directe ca abordare.

    Ca ultima solutie, faci un curs la distanta la o facultate buna si nu doar una care e afiliata pur si simplu

  3. Mersi pentru informatiile in plus Marius.

    1. Cu placere!

      Imi pare rau daca par partinitor unui grup “anti-SAE”, dar m-am documentat si eu sa vad depre ce e vorba imediat ce am aflat de la niste membrii ai familiei.

      E o alternativa buna daca vrei sa incerci sa faci niste cursuri care se gasesc in afara tarii, dar costurile sunt probabil la fel de mari ca in afara (cel putin in UK), ai posiblitatea sa platesti cursurile de la facultate prin imprumut de la guvern.

      1. Stii cumva o varianta online pentru diploma audio-engineering buna?

        1. Salut,

          Din pacate de audio-engineering nu stiu, dar ai putea cauta pe http://www.thestudentroom.co.uk . E un forum pe care mi l-a recomandat un prieten cu 1-2 ani inainte sa plec la facultate. Poate-ti gasesti raspunsul pe-acolo.

          1. Te salut si iti multumesc pentru informatie

      2. scuza-ma marius dar m-am interesat si eu si imprumutul guvernamental in anglia e in valoare de 3200 de lire , iar costurile pt aceasta facultate sunt de 10.500 de lire pe an (am luat legatura cu cei din londra pt aceste informatii)

  4. Audio engineering- curs online? Nu stiu daca este o idee buna? Nu este un domeniu in care se invata legislatie. Daca nu pui mana pe butoane cititul nu-ti aduce decat o mica parte din ce ai nevoie. La SAE poti lucra cu tehnica pe care nu o prea intalnest in “orice” studio. Pana la urma este mai important sa inveti si sa lucrezi decat sa detii o diploma. Ne dorim cu totii sa sune si productiile noastre ca cele de dincolo dar pentru asta nu este nevoie doar de tehnica buna si cat mai scumpa, ci trebuie in primul rand sa avem si pregatirea de a o utiliza. Asadeci nu mergem la SAE pentru diploma ci mai degraba ca sa invatam cum sa facem sa sune si munca noastra la fel de bine ca a celorlalti. Cati nu am facut pasul in a cumpara tehnica buna (scumpa) si……degeaba. Ne-am dat seama ca asta nu este TOTUL. Cat de buna ar fi aparatura, daca este folosita fara intelepciune rezultatul este de cele mai multe ori nesatisfacator. Cel putin in domeniul audio , sfatul meu este: Luati parte la cursurile de la SAE si nu veti regreta! Va doresc succes.

  5. scuza-ma marius dar m-am interesat si eu si imprumutul guvernamental in anglia e in valoare de 3200 de lire , iar costurile pt aceasta facultate sunt de 10.500 de lire pe an (am luat legatura cu cei din londra pt aceste informatii)

  6. slaba scoala!!!!!!! aveti grija…ca va duc rau cu vorba astia

  7. Un nou mod petru romanashii nostrii de a ne stoarce de bani! Daca vreti sa invatati Animatie / Audio Engineering urmati o facultate in strainatate! In aceste 2 domenii acolo se face cel mai bine.

  8. Profesori care nu au nicio pregatire in domeniu, multe promisiuni, educatie 0

  9. Eu am citit niste lucruri foarte interesante despre acest profesor pe un site care nu are legatura cu SAE ci cu animatia.

    Mai jos aveti linkul. Din cate stiu, SAE institute colaboreaza cu lectori de la firmele mari din domeniul animatiei si game designului.

    https://www.animationmagazine.eu/interviu-cu-bogdan-mihailescu-regizorul-care-a-invatat-animatie-de-la-ion-popescu-gopo-video/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *