Never be alone- editia a doua

Never be alone

Never be alone

Never be alone-campania umanitara pornita in licee anul scolar trecut continua cu editia a doua.

La începutul campaniei umanitare Never Be Alone eram cu toţii boboci în organizarea unui eveniment caritabil, însă eram dornici să contribuim la salvarea unei vieţi. Pe parcurs am dobândit experienţă, şi în timpul primei ediţii am reuşit să atingem toate obiectivele campaniei. De aceea revenim cu ediţia a II-a, care sperăm să aibă chiar mai mult succes decât prima. Scopul a rămas acelaşi, acela de a reda speranţa la viaţa unui copil şi de asemnea să educăm publicul tânăr in domeniul carităţii.Important este să reţineţi că nu domeniul financiar contribuie la caritate ,ci educaţia.

NBA Arene

Aceasta ediţie începe pe picior mare, pe 23 septembrie, cu un mega concert la Arenele Romane. Alexandra Stan, Antonia, Dj Sava, Les Elephants Bizares, Deepside Deejays, Nick Kamarera feat Mike Diamondz, Aeroport band şi alţii vor cânta in cinstea lui Robert Gherman, baieţelul la a cărei insănătoşire am contribuit şi noi. Banii incasaţi de pe bilete îl vor ajuta pe Alex, frăţiorul lui Robert, să se vindece, deoarece s-a născut cu aceeaşi malformaţie.Gazdele evenimentului vor fi Gabriel Fereşteanu si Iulia Danciu. Desi este un eveniment principal Adevărul Holding, echipa Never Be Alone este implicată şi încearcă să ofere o mână de ajutor. Vă aşteptăm în număr cât mai mare dacă doriţi să vă distraţi, dar şi să îl ajutaţi pe Alex.

După acest concert, Never Be Alone va mai avea trei opriri in cadrul acestei ediţii.

Sperăm ca la finalul acestei ediţii să aducem un zâmbet pe faţa câtor mai mulţi copii. Vă aşteptăm să fiţi alături de noi şi să ne sprijiniţi în continuare.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *