Muzica live’n KUIB – Berti Barbera & Nicu Patoi

Muzica live’n KUIB – Berti Barbera & Nicu Patoi

Muzica live’n KUIB – Berti Barbera & Nicu Patoi

Always Never the Same, cu Berti Barbera (voce & percutie) si Nicu Patoi (chitara).

Despre Berti Barbera se poate spune că este un muzician cosmopolit, prin perspectiva pe care o are asupra muzicii şi prin varietatea de influenţe şi elemente pe care le percepe şi le concepe în arta interpretării. Cu un spectru vocal flexibil şi cu un instinct ritmic care-i oferă posibilitatea de a folosi mai multe instrumente de percuţie, Berti reuşeşte, prin multitudinea de tehnici moderne şi tradiţionale, cu multă pasiune, dezinvoltură şi umor, să dea o formă originală, spectaculoasă şi accesibilă oricărei piese pe care o abordează. (Dana Ilie – Romania Libera)

Nicu Patoi este un artist care prin instrumentul lui dezvăluie caracterul, educaţia, pasiunea şi plăcerea de cânta şi provoacă în acelaşi timp, în mod discret, curiozitatea de a încerca să afli părţile nevăzute ale unui artist complex. În pofida tendinţei tinerilor chitarişti de a-şi etala tehnica extremă şi cascadoriile digitale, Nicu este un artist care foloseşte o multitudine de procedee într-o manieră subtilă, bine proporţionată, combinând echilibrat claritatea acordurilor cu momentele de rafinament solistic, viteză şi feeling. Un interpret cu rigoare de matematician şi suflet de artist care străluceşte în orice moment în care interacţionează cu chitara. (Dana Ilie – Romania Libera)

Berti Barbera şi Nicu Patoi in KUIB, în seara de Sfântul Ştefan, marţi 27 decembrie 2011 ora 20.30
Intrare: 15 lei

La acest eveniment fumatul este permis, … dar afară, pe mica terasă, la căldura sobelor (de exterior). Nu vă faceți griji, se va face și pauză în timpul concertului.

Rezervări: 0244.310.302 / 0732.127.737

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *