Lunafly în Bucureşti!

lunafly

Pentru toţi amatorii de K pop dintre voi, iată că Lunafly concertează în Bucureşti vineri, 25 iulie 2014, de la ora 20:30! Pentru prima oară în România, sud-coreenii vor urca pe scena Casei de Cultură a Studenţilor din Bucureşti în cadrul evenimentului Battle Dance Party.

Spectatorii sunt aşteptaţi cu felurite momente artistice, precum şi cu o tombolă pentru o excursie la Seul. La extragere vor fi incluse biletele din toate categoriile de preţ, iar câştigătorul va fi anunţat în ziua concertului.

Trio-ul alcătuit din Sam, Teo şi Yun se diferenţiază de restul trupelor K pop şi e apreciat de către fani şi poducători pentru modul ingenios de îmbinare a mai multe stiluri muzicale, precum K pop, pop clasic şi muzică acustică, amestecturi ce vor răsuna pe 25 iulie în Casa de Cultură a Studenţilor.

Chiar dacă iniţial concertul a fost programat pentru 26 iulie, având ca loc de desfăşurare Teatrul de Vară din Herăstrău, buna sonorizare şi bunele condiţii organizatorice din cadrul Casei de Cultură a Studenţilor Bucureşti nu vor altera reprezentaţia artiştilor, chiar dimpotrivă, vor face vibraţiile K pop-ului să vibreze mai puternic în inimile fanilor.

În plus, biletele achiziţionate până la data modificării, deşi inscripţionate cu data de 26 iulie rămân valabile, accesul pentru biletele normale începând cu ora 18:30.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *