Vrei sa devii fotograf profesionist? Lightriphy te ajută!

1920399_609114995881281_423485660288418646_n

 

Tinerii fotografi ai paginii Lightriphy, în parteneriat cu Eragon și F64.ro, vă prezintă prima ediție a proiectului „Vreau să devin Fotograf Profesionist”, în care 3 fotografi români, cunoscuți și îndrăgiți, cu domenii fotografice diferite, vor forma un juriu pentru a alege cele mai bune fotografii din domeniul corespunzător lor.
Cei 3 fotografi care vor juriza acest proiect sunt Aurel Rapa cu domeniul „natură”, Andreea Retinschi cu domeniul „portret” și Mirela Momanu cu un domeniu care nu se mai folosește așa des în zilele noastre, deși, ar trebui, domeniul „Black&White”.
Obiectivul principal al acestui proiect este de ajuta fotografii amatori să iasă în evidență prin creațiile personale și vor primi premii care îi vor ajuta pe viitor.
Cei mai buni fotografi vor primi premii de la partenerii oficiali ai acestui proiect, care constau în cursuri și cărți direct din sediul F64 și, de asemenea, o șansă de a lua parte ca fotograf la multele evenimente din România prin intermediul echipei Eragon, plus câteva surprize din partea Allkimik!

Participare :
1. Intrați în acest grup : https://goo.gl/Otd67s
2. Postați fotografia pe care doriți să o înscrieți
3. În descrierea pozei, trebuie menționat domeniul și fotograful ales
– „Portrait – Andreea Retinschi”
– „Nature – Aurel Rapa”
– „B&W – Mirela Momanu”

Note : Fotografiile vor apărea în 3 albume diferite pe pagina noastră!

Reguli :
– Fiecare participant se va înscrie cu o poză din portofoliul personal care să corespundă cu domeniul fotografic al fotografului ales din juriu și de asemenea să menționeze acestea în descrierea pozei.
– Fiecare participant se poate înscrie cu maxim o poză per domeniu, de asemenea au dreptul la o schimbare. Pentru o schimbare, contactați organizatorii evenimentului sau pagina Lightriphy cu poza actuală pe care doriți să o schimbați și pe cea care doriți să o înscrieți
– Participanții au dreptul să se înscrie în toate cele 3 domenii fotografice cu câte o poză corespunzătoare pentru fiecare

Parteneri Oficiali :
– F64.ro
– Eragon
– Allkimik

Parteneri Media :
– UWS Music
– Teen Press
– highsound.ro
– Eragon Vibes

Susținători :
– Rares Manolache Photography
– AM photography

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *