Monotonia toamnei nu alunga culorile vii!

Rubrica Fashion_Bogdan Mihai_Fotoreporter-2

Rubrica Fashion_Bogdan Mihai_Fotoreporter-2

de Ana Maria Abaluta – redactor
foto: Bogdan Mihai – fotoreporter

Poate că natura moare uşor-uşor, iar toamna ne dă diverse motive pentru a cădea în melancolia şi monotonia ei! Şcoala începe, frunzele cad, culorile vii de afară ne părăsesc pentru următoarele luni şi… e ştiut faptul că e „la modă“ ca toamna să aducă cu ea tristeţea.

Eh, eu va anunţ că treaba nu stă chiar aşa! Bine, culorile de afară nu sunt tocmai cele mai vesele, dar moda s-a schimbat, iar hainele noastre ar trebui să ne readucă zâmbetul pe buze şi pofta de viaţă!

Făcând o paranteză, să fim serioşi, e doar un anotimp, de ce ar trebui să ne întristeze venirea lui? Nu e nici prima, nici ultima toamnă din viaţa noastră, ar fi trebuit să ne obişnuim deja cu ideea!

Acum, revenind la oile noastre – sau la hainele noastre – cum spuneam şi mai devreme, în această toamnă am decis să nu readucem în trend veşnicele culori tomnatice! Puteţi renunţa la ideea că dacă a trecut vara trebuie să purtăm maro, gri, negru şi mai ştiu eu ce alte culori… tristuţe.

Frunezele devin arămii, dar noi avem datoria de a păstra verdele la putere. E ceva nou, într-adevăr, ca aceste culori vesele să se menţină şi după plecarea verii, dar cine suntem noi să ne împotrivim modei? Tocmai din acest motiv, combinaţia sezonului este roz cu verde!

Totuşi, pare puţin prea colorat, nu? Eu vreau să va liniştesc! Aceeaşi senzaţie am avut-o şi eu, dar asta numai până să văd această cominaţie în show-urile Dior şi Escada.

Rubrica Fashion_Bogdan Mihai_Fotoreporter

Un motiv în plus de bucurie, cel puţin pentru mine, dar cred că şi pentru majoritatea dintre voi, este că nu îmi voi lăsa hainele de vară să plece din dulapul meu! Le iubesc, pur şi simplu iubesc garderoba mea de vară, aşa că, datorită culorilor ce-mi permit să fac asta în acest sezon, le voi putea păstra în continuare – cel puţin tricourile şi maiourile ce merg cu o jachetă drăguţă- pe primele rafturi din dulap.

Mai e un aspect ce nu ar trebui neglijat! Să nu uităm că prin haine arătăm o mare parte din personalitatea noastră. Fetelor, nu cred că am vrea ca oamenii să creadă că suntem atât de afectate de evenimentul major al acestei luni – începerea şcolii – având o garderoba în nişte culori monotone, nu?

Roşul nu este doar pentru Crăciun, e preferatul nostru în această toamnă! S-a decis deja că roşul va fi în vogă în acest sezon. Prin urmare, fie că porţi o rochie elegantă în această nuanţă, fie că îl vei integra într-o ţinută de zi, numai bună pentru şcoală, succesul e garantat!

Stilul jucăuş propus pentru anotimpul de faţă se păstrează până la capăt, aşa că nu numai culorile au luat-o razna, ci şi imprimeurile şi aplicaţiile de pe haine. O mică urmă de western nu va dăuna ţinutelor noastre! Putem opta ca influenţa western din hainele noastre să stea în ţinte, în imprimeuri, ori în franjuri. Oricum ar fi, va arată genial!

Rubrica Fashion_Bogdan Mihai_Fotoreporter-3

Acum că am terminat cu ceea ce ne-au dictat „chefii“ modei, îmi voi permite să va dau şi eu câteva idei, după ce am făcut un tur prin magazine! Eu m-am îndrăgostit de un element: ghetele maro, cu şireturi.

Să va explic şi cum stă treaba cu ele! Ador aceste ghete fiindcă le pot adapta pentru foarte multe stiluri. Fie că vreau să port o ţinută vintage, una foarte chic, alta foarte feminină sau una ce seamănă cu cea a prietenului meu, ghetele astea sunt piesa de rezistenţă! Şi da, ştiu că am zis că în acest sezon vrem să renunţăm la culorile monotone, însă nu ne putem îmbracă precum un curcubeu, nu? Aşa că da, un accesoriu ne putem permite să-l avem în una dintre veşnicele nuanţe ale toamnei.

Iar acum că am terminat de pălăvrăgit despre teorie, hai să vedem dacă putem pune în practică tot ce am zis!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *