Nu te poti numi licean daca nu ai trecut pe la LicArt!

LicArt 2012

Mult a fost, putin a ramas! Odata cu sfarsitul lui martie, cel mai mare concurs din Romania, Festivalul National de Arte pentru Liceeni – LicArt, a trecut in ultima luna a perioadei de inscrieri. Pana acum, la aceasta a 11-a editie, au intrat in competitie peste 1700 de tineri talentati, cu peste 6300 de creatii, poezii si fotografii.

La sfarsitul lui martie, ca de obicei, juriul condus de jurnalistul si omul de cultura Radu Herjeu, directorul Festivalului, a desemnat creatiile semifinaliste ale lunii: 16 poezii, 10 fotografii alb-negru, 33 de fotografii portret si 13 fotografii diverse. Le gasiti pe toate pe www.licart.ro, la sectiunea Creatii semifinaliste. Toate vor intra in jurizarea finala ce va stabili nominalizatii actualei editii a LicArt, care vor fi invitati in Tabara de Creatie ce se va desfasura in august.

Dar inscrierile continua pana la sfarsitul lui aprilie! Si nu doar la poezie si fotografie, on line, ci si la sectiunea teatru, unde termenul limita a fost mutat pentru 30 aprilie. Toate trupele de liceeni din Romania sunt invitate sa se intreaca pentru a castiga Marele Premiu LicArt, care anul trecut a fost de 4000 de RON. In plus, membrii trupei castigatoare vor fi invitati in Tabara de Creatie.

Asadar, sunt asteptati in concurs toti liceenii care nu s-au inscris inca! Regulamentul si multe informatii si detalii despre festival se regasesc pe situl www.licart.ro

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *