Cultura e la ea acasa in Caravana BookLand, din AFI Palace Cotroceni

bookland afi palace

bookland afi palace

Caravana BookLand aduce cartea mai aproape de oameni, venind în întâmpinarea nevoilor culturale ale acestora, în locuri accesibile, acolo unde utilul se îmbina cu plăcutul. Și ce loc mai potrivit pentru asta decât un mare centru comercial?

Târgul de carte BookLand se află în București și îi așteaptă pe iubitorii de cultură în AFI Palace Cotroceni, în perioada 2-8 Aprilie. Bucureștenii pot alege dint-o ofertă de peste 9.000 de titluri de carte, muzică, film și jocuri. Nu vor lipsi nici reducerile, premiile și surprizele.

Scriitorul Jean Lorin Sterian, autorul cărții “Antume”, va fi prezent în cadrul târgului, sâmbătă, 7 Aprilie, de la ora 13:00, pentru o sesiune de autografe și o lectură publică, iar iubitorii de poezie sunt invitați duminică, 8 Aprilie, începând cu ora 12:30 la lansarea cărții “În burta grasă a peștelui de duminică” de Sorin Lucaci.

Nu vom uita nici de mămici, tătici si copii. Miercuri, 4 aprilie, începând cu ora 14:00, cu sprijinul artiștilor de la Creative Arts – Centrul de dezvoltare a Creativității – am pregătit pentru copii și părinti o mulțime de activități interesante menite să transpună florile primăverii pe pânză, pe hârtie și pe alte materiale neconvenționale.

Vă așteptăm, cu mic cu mare la AFI Palace Cotroceni, la Caravana BookLand!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *