Jennifer Rush vrea sa invete limba romana!

Jennifer Rush


În preambulul concertului de la Bucureşti, de pe 17 octombrie, cântăreaţa Jennifer Rush a acordat câteva interviuri unor cotidiene centrale, în care face câteva dezvăluiri despre familia ei, carieră, planuri de viitor şi nu în ultimul rând despre ţara noastră!

Într-un interviu recent, Jennifer Rush a afirmat că ar vrea să înveţe limba română, aceasta fiind singura pe care nu o înţelege atât de bine pe cât şi-ar dori. Artista o consideră ca fiind o limbă foarte dificilă, fiind de părere că italiana, germana sau spaniola sunt mult mai uşor de învăţat. Este hotărâtă să înveţe câteva cuvinte noi chiar înainte de sosirea în România, deoarece are de gând să-i întrebe pe români în timpul concertului ce melodie îşi doresc să audă!

Ea a dezvăluit câteva dintre surprizele ce le-a pregătit românilor şi că va veni la Bucureşti cu trupa ei, cu care va face întreg showul. A declarat că de fiecare dată când are un concert îi este un pic dificil să aleagă ce piese să cânte din moment ce sunt atâtea drage sufletului ei. Artista va cânta şi câteva piese de pe noul său album, Now Îs The Hour, lansat anul acesta. Piesa care nu va lipsi din playlistul concertului de la Sala Palatului este The Power Of Love, cu care a câştigat titlul de „Cea mai bine vândută melodie a unei artiste solo, din istoria muzicii pop britanice”, Cartea Recordurilor acordându-i această distincţie în anul 1985. Piesa a beneficiat de aproape 200 de alte variante, artişti precum Celine Dion, Andrea Bocelli, Gloria Gaynor cântând de-a lungul timpului versiuni ale acestei piese. Chiar şi românca Eva Kiss a realizat un cover după faimoasa piesă lui Jennifer Rush.

Concertul va avea loc la Sala Palatului, pe 17 octombrie, începând cu ora 19.00 şi îl va avea ca invitat special pe Francesco Napoli, interpretul cunoscutei piese Marina!

Biletele la concert se găsesc la casieria Sălii Palatului, în magazinele Diverta, Muzica Store, Librăria Eminescu şi online pe: www.biletoo.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro şi www.ticketpoint.ro. Biletele sunt împărţite pe categorii, având următoarele preţuri:
– V.I.P. a€“ 250 lei
– Categoria I – 200 lei
– Categoria II – 175 lei
– Categoria III – 150 lei
– Categoria IV – 100 lei
– Categoria V – 50 lei

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *