In curand: Oglinda, Oglinjoara

Filmul Oglinda Oglinjoara

Filmul Oglinda Oglinjoara

Titlul original: Mirror Mirror
Gen: fantezie
Regia: Tarsem Singh
Scenariul: Melissa Wallack si Jason Keller, dupa un basm de Jacob Grimm si Wilhelm Grimm
Producatori: Bernie Goldmann, Ryan Kavanaugh, Brett Ratner
Distributia: Julia Roberts, Lily Collins, Armie Hammer, Nathan Lane, Sean Bean
Casa de productie: Relativity Media
Limba: Engleza
Lansare in Romania: 16 martie

Filmul Oglinda Oglinjoara

Sinopsis:

Oglinda, Oglinjoara este o viziune moderna, proaspata si plina de umor contemporan, asupra uneia dintre cele mai iubite povesti din toate timpurile: Alba ca Zapada si Cei Sapte Pitici.
Regina (Julia Roberts), mama vitrega a Albei ca Zapada (Lily Collins), a uzurpat tronul si a secat visteria regatului. Acum, singura sansa de a-si spori averea este sa se marite cu Printul Alcott (Armie Hammer), bogatul mostenitor al regatului Valencia. Dar cand acesta se indragosteste de frumoasa Alba ca Zapada, pentru Regina fara scrupule este ocazia perfecta sa scape de mostenitoarea de drept a tronului. Asa ca o trimite in padure si o lasa in ghearele unui monstru infricosator. Numai ca Alba ca Zapada este salvata de cei sapte pitici si, in compania lor, ea se transforma intr-o forta care nu se da inapoi de la nimic pentru a-si recupera regatul si sa o inlature pe Regina. Alaturi de pitici, Alba ca Zapada porneste intr-o batalie spectaculoasa, intesata de magie si umor, intr-o noua realizare senzationala a maestrului vizualului, regizorul Tarsem Singh (Immortals).

[youtube]kpLVO396eHs[/youtube]

Din 16 martie, MediaPro Distribution aduce pe marile ecrane din Romania un film eveniment, o aventura fantastica, plina de umor si condimentata cu gelozie, dragoste si tradare, care va cuceri imaginatia spectatorilor de toate varstele. Oglinda, Oglinjoara, in cinematografe din 16 martie.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.