Incepe Festivalul de Film Super!

flyer

Până pe 1 martie, tinerii pasionați de cinematografie se organizează în armate de regizori, în curțile liceelor, și realizează scurt-metraje. Fie că ai făcut un scurt-metraj despre viața de licean în pauzele dintre ore sau că ai făcut un thriller după lăsarea întunericului, te poți înscrie pentru participarea la cea de-a cincea ediție a Festivalului Super, un eveniment realizat integral de adolescenți.

Dacă ai între 14 și 19 ani și ești la liceu, trimite-ne filmul tău completând formularul de înscriere, aici. Regulamentul complet se află în formular, iar mai multe detalii despre festival găsești pe Facebook și pe website-ul Super.

Deadline: 1 martie. Filmele pot fi de orice gen și cu orice tematică!

Dacă nu ai regizat încă niciun film, nu te descuraja: înarmează-te cu entuziasm și creativitate și cu siguranță până la primăvară îți va veni o idee și vei pune imediat mâna pe cameră!

“Ce găsesc captivant abia acum, student fiind la o facultate de film, la scurtmetrajele adolescenților debutanți este lipsa de inhibiții, latura aia experimentală care încalcă toate regulile prăfuite ale cinemaului. Iar festivalul de film Super este locul de joacă serioasă a acestor adolescenți care nu plictisesc publicul cu detalii despre producție, distribuție și alte lucruri „serioase”. Ei produc filmul pur, cel făcut fără scopuri comerciale sau de a impresiona. Ei cu siguranță iubesc cinemaul”, a mărturisit Călin Boto, câștigătorul Super 2016.

Super este primul și singurul festival din România unde se proiectează filme făcute de adolescenți. Ca în fiecare an, la Super 2017 vor avea loc, pe lângă proiecții: ateliere, concerte, expoziții și cursuri de film, toate încurajând arta făcută de tineri. Festivalul propriu-zis va avea loc în mai, dar evenimentele Super au loc pe tot parcursul anului. AdolescențiiSuper își încarcă obiectivele și luptă pentru artă și cinema!

Pagina de Facebook Super o găsiți aici;

Site-ul SUPER, și el, aici

Leave a Comment