Expozitie Nationala de Violete Africane

Violete Africane

Muzeul Național de Geologie găzduiește, în perioada 3 – 5 iunie 2011, Expoziția Națională de Violete Africane și alte gesneriaceae (streptocarpuși, sinningii și episcii). Cei interesați vor putea admira soiuri deosebite cu flori în formă de stea, viespe sau clopoțel, în două sau mai multe culori, cu petale ondulate, duble sau bordurate.

Pe data de 3 iunie, reprezentanții Clubului de Gesneriaceae din România, alături de colegi din Bulgaria și Republica Moldova, vor desemna cea mai frumoasă violetă africană în categoriile: violete africane standard, variegate, mini/semimini, trail, cea mai frumoasă plantă din familia gesneriaceae, precum și “Best in Show”. Totodată, pe parcursul expoziției, iubitorii de violete africane vor putea afla informații utile despre plantarea unei frunze, separarea puilor de frunza-mamă, transplantarea unei violete mature cu întinerire, precum și despre formarea violetelor trail.

Expoziția, organizată de Clubul de Gesneriaceae din România și găzduită de Muzeul Național de Geologie (Șos. Kiseleff nr.2), poate fi vizitată în perioada 3 – 5 iunie 2011, în intervalul orar 10.00 – 17.00.
Informații suplimentare: www.geology.ro și www.violete-africane.ro.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *