EMALKAY & SUBSCAPE @ arena dnb

Emalkay_Subscape

Emalkay_Subscape

Prima petrecere arena dnb open air din 2012 va avea loc sambata, 12 mai, la Arenele Romane.

Invitati sunt doi dintre cei mai de succes producatori din scena de muzica de dans underground, EMALKAY si SUBSCAPE. Amandoi reprezinta cea mai respectata casa de discuri din scena de dubstep internationala, DUB POLICE. Alaturi de ei pe scena vor mai urca MC JILA (solistul GENTLEMAN’s DUB CLUB, UK), prietenul GOJIRA b2b cu PLANET H, reprezentatul Romaniei la OUTLOOK FESTIVAL 2012, MIGHTY BOOGIE si tanara speranta timisoreana, TUD0R. De visuals se vor ocupa rezidentii VEDEM si PLUS.

EMALKAY, producător genial şi inimitabil refuză să se definească prin altceva decât el însuşi in evolutia sa muzicala. Inca de la inceput cand producea grime si garage si pana in 2011 cand isi lanseaza primul album, el a continuat sa forteze limitele si sa mearga din ce in ce mai departe cu fiecare piesa pe care o produce. El vine la arena dnb dupa un turneu in SUA unde duce legamantul muzicii europene de dans si peste ocean. Nedorind să se odihnească pe lauri, este deja în cautarea de noi proiecte, intenţia de evolutie continuă. Ii putem recunoaste usor amprenta in scena de dubstep ascultand piese cum sunt: WHEN I LOOK AT YOU, FABRICATION sau ultimul lui remix la BREATHE – DELILAH.

SUBSCAPE este un artist tanar care este in continua crestere. Talentele sale incontestabile atât ca DJ cat si ca producator l-au facut remarcat rapid si au continuat să fie forţa motrice din spatele lui. De la primele productii pentru Dub Police in 2008, a lansat o mulţime de piese impresionante, a avut turnee în întreaga lume şi a castigat respectul unor artisti cum sunt Annie Mac, Rusko si Scratch Perverts, pentru a numi cativa. Nascut si crescut in Woking, Surrey, Subscape a crescut pe o dieta de drum and bass, jungle si garage. Acesta a fost un ajutor important in educatia lui muzicală, dezvoltand rapid o ureche bine instruita pentru muzică şi bass greu, rezultand piese ca: TURN ME ON , HARDCORE MEMBERS , SCREW UP sau Shanghai. Revelatia descoperirii unui artist atat de special este cadoul primaverii.

Totul se va desfasura in Arenele Romane in aer liber sau, daca va ploua, vom avea acoperisul cortului montat. Petrecerea incepe la ora 22:00.

Va invitam sa urmariti evenimentul pe Facebook (https://on.fb.me/Htxt9Z) pentru a afla detalii despre artisti, informatii despre program si pentru a participa la concursuri cu invitatii.

Multumim partenerilor care fac totul posibil, BURN (https://burn.ro/) si TUBORG (https://www.tuborgsound.ro).

Acces:
25 lei
in avans la Boarder’s (https://eshop.boardersshop.ro/)

35 lei la poarta

Ne gasiti la adresa: https://www.facebook.com/arena.dnb.romania.

Stati cu ochii pe noi si aflati ce petreceri mai pregatim.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *