Noua editie SONI

Noua editie SONI

Noua editie SONI

de Andra-Maria Mãciucã – redactor
foto: andreiruse.ro

Dupã lansarea primelor douã ediţii ale romanului „Soni“, Andrei Ruse lanseazã cea de-a treia ediţie în luna septembrie, la editura Polirom.

Noua ediţie apare în urma unor retuşuri care ţin de structura şi stilistica textului, deoarece prima ediţie nu a beneficiat de corecturile necesare, iar cea de-a doua a cunoscut câteva corecturi mai superficiale, nefiind lucratã în detaliu.

Romanul aduce câteva schimãri: în acţiune, în dialog, conţinut redus (care se axeazã mai mult pe informaţia esenţialã în cele 15 capitole, care iniţial erau în numãr de 17), referinţele sunt eliminate din cauza redundanţei pe care o provoacã.

Atât curioşii, cât şi cei care au citit şi criticat finalul romanului, au şansa de a savura un nou final învãluit de mister. Sfârşitul se anunţã a fi punctul forte al schimbãrilor majore aduse cãrţi.

Autorul a fãcut un obicei din a lansa un concurs înaintea apariţiei unei noi cãrţi, astfel cã nici de data aceasta nu se va abate de la regulã. Cei care se aboneazã pe blogul lui Andrei Ruse, dau subscribe pe Facebook sau follow pe Twitter au şansa sã primeascã ca premiu cartea, înainte de a fi publicatã în librãrii. Pe 5 septembrie vor fi anunţaţi câştigãtorii. Pentru mai multe detalii referitoare la concurs, dã click aici.

Succes!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *