Primele 10.000 de abonamente la Untold 2016, epuizate in mai putin de o ora

10.000 Stoc_epuizat_UNTOLD

de Carina Canea – Redactor
foto: untoldfestival.com

Primele 10.000 de abonamente la UNTOLD 2016 au fost epuizate în mai puțin de o oră. În doar 4 minute s-au vândut primele 5.000 abonamente pregătite la UNTOLD 2016, iar suplimentul de încă 5.000 scos la vânzare de organizatori a fost epuizat în 35 de minute de la resetarea sistemului operatorului de ticketing.

Aflat la cea de-a doua ediție, UNTOLD Festival va avea loc în perioada 4 – 7 august 2016, primele abonamentele fiind deja puse în vânzare vineri, 23 octombrie, la ora 18:00. Accesul la abonamente a fost exclusiv pentru cei pre-înregistrați pe site. Nu cu multe minute înainte de ora anunțată, aproape 40.000 de fani s-au înregistrat pe serverele Eventim.ro, așteptând cele 5.000 de abonamente pregătite. Datorită cererii mari și a serverelor suprasolicitate, organizatorii au fost determinați să dubleze numărul de abonamente scoase la vânzare.

Cele 5.000 de abonamente au fost vândute în mai puțin 4 minute. Iar suplimentul de încă 5.000 a fost epuizat după 35 de minute de la resetarea sistemului. Am fost plăcut surprinși de rapiditatea vânzărilor, în mai puțin de o oră fanii au epuizat stocul suplimentat de abonamente. Iar faptul că s-au achiționat atât de multe abonamente fără ca noi să fi anunțat încă nici un artist este o dovadă de încredere care ne onorează! Le promitem fanilor UNTOLD Festival că nu vor fi dezamăgiți!“ a afirmat Bogdan Buta, Director General UNTOLD.

Organizatorii îi încurajează pe fani să se înscrie pe www.untoldfestival.com pentru a putea beneficia de surprizele, noutațile și pachetele pregătite de aceștia. De asemenea, fanii au oportunitatea de a-și aduce artistul preferat la Festival, ce va avea loc la Cluj-Napoca.

Din punct de vedere al stilului muzical, UNTOLD va rămâne un festival mainstream în preponderență dedicat Electronic Dance Music, cu un line-up format din cele mai bine cotate nume ale momentului regăsite în topurile muzicale internaționale, precum: Avicii, Martin Garrix, Armin van Buuren, David Guetta sau Dimitri Vegas & Like Mike.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *