Dan Puric va sustine o conferinta la Serile Teatrului Studentesc

Dan Puric Serile Teatrului Studentesc

Dan Puric Serile Teatrului Studentesc

Sindicatul Studenţilor din Cibernetică are plăcerea să prezinte în cadrul festivalului Serile Teatrului Studenţesc 2012 o conferinţă susinută de Dan Puric pe tema demnității în data de 4 aprilie la Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti.

Dan Puric este cunoscut pentru rolurile sale din piesele “Don Quijote”, ”Toujours l’amour”, “Costumele” cât şi pentru publicarea mai multor cărţi printre care şi “Fii demn!”, aceasta putând fi achiziționată în toate zilele festivalului.

Festivalul Serile Teatrului Studenţesc se află la a 14-a ediţie si se va desfăşura între 2 şi 6 aprilie la Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti. Prin acest proiect se doreşte apropierea tinerilor de teatru, fiind de asemenea o oportunitate pentru trupele de amatori să se afirme cât şi pentru cele de profesionişti să participe la un festival naţional. În acest an se aduce un nou element, respectiv concursul de scenarii.

Sindicatul Studenţilor din Facultatea de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică (SiSC) este cea mai veche organizaţie studenţească din ASE, fiind înfiinţată în anul 1996 de un grup de tineri studenţi ai facultăţii de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică. Anual, mesajul SiSC ajunge la 100.000 de studenţi, 3000 de studenţi participă activ în proiectele noastre, până acum finalizându-se peste 150 de proiecte, dintre care 7 sunt o adevărată tradiţie, printre care şi STS. Într-o perioadă în care educaţia non-formală devine mult mai importantă și atractivă pentru tineri decât cea formală, SiSC incearcă să dezvolte responsabilitatea, spiritul de echipă şi de apartenență la un grup, organizând mai multe traininguri, facilitând accesul la diverse proiecte de dezvoltare personală organizate pentru studenţi. Mai mult, ne dorim ca studenţii să se implice activ în mediul în care trăiesc, să producă schimbări, să creadă în potenţialul pe care îl au.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.