Contraste cu Richard Bovnoczki si Dana Cavaleru


Contraste cu Richard Bovnoczki si Dana Cavaleru

Tête-à-Tête Coffee Art & Chill și Asociația Actorilor Profesioniști Master Show te invită marți 24 august de la ora 20:30 la spectacolul de teatru Contraste cu și de Richard Bovnoczki și Dana Cavaleru.

Richard Bovnoczki și Dana Cavaleru au absolvit Academia de Teatru și Film din București în 1999. În ultimii 10 ani au lucrat cu Dan Puric (actor și regizor) creând povești și gag-uri într-un limbaj comportamental care se bazează pe observarea și imitarea comportamentului uman și a rutinelor noastre cotidiene. În această perioadă au jucat în mai multe spectacole regizate de Dan Puric: “Costumele” (1998), “Made in Romania” (2001), “Hic sunt Leones” (2003) etc și au participat la numeroase festivaluri din lumea întreagă: Croația, Germania, Elveția, Franța, Polonia, China, Bosnia, Ungaria, Cehia etc.

“Contraste” este primul lor proiect independent. Momentul în care au început să spună propriile lor povești. Cele două personaje se trezesc dimineața în același pat și încearcă să-și amintească de unde se cunosc. Povestea lor fie că e spusă cu gesturi, cuvinte, sunete sau pași de step e un antidot împotriva rutinei. Râsul deschide o portiță dincolo de care orice se poate întâmpla.

Intrare 20 lei / 10 lei pentru studenți
Rezervări: 0728.668.463

Tête-à-Tête Coffee Art & Chill
Parcul Herăstrău, lângă Grădina japoneză
București

facebook.com/Tete.a.Tete.Chill
twitter.com/TeteaTeteChill

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *