Concert de jazz – “Elena Morosanu & friends”


Concert Jazz - Elena Morosanu & friends

Tête-à-Tête Coffee Art & Chill te invită miercuri 18 august de la ora 20:30 la concertul jazz: ELENA MOROȘANU & friends: TOMA DIMITRIU pian, MICHAEL ACKER – bass, MATT SMITH – drums.

Tânăra artistă Elena Moroşanu are doar 21 de ani şi vine din Oneşti. La numai 9 ani a participat la Festivalul de jazz de la Braşov şi a primit un premiu special din partea juriului, având ocazia să susţină un mini recital în ultima seară a festivalului alături de regretata Anca Parghel.
De atunci şi până în prezent, Elena Moroşanu a bifat premiu după premiu şi reuşită după reuşită în plan muzical. În anul 2001 a participat în Sibiu la Galele studenţeşti unde a luat premiul I. În 2005 a câştigat premiul pentru cea mai bună improvizaţie de jazz la Icon Arts Festival. Trei ani mai târziu, în 2008 este nominalizată la Galele Jazz-ului vocal la secţiunea: Revelaţia Anului. Elena a câştigat la Sibiu în anul 2009 premiul pentru cea mai bună vocalistă de jazz.
De-a lungul carierei, tânăra artistă a cântat în recital alături de Florin Răducanu şi Jasper Blom. La festivalulul George Enescu a cântat alături de Florin Raducanu & Trubadures Orchestra. Elena a susţinut concerte în cluburile de jazz din Bucureşti, respectiv Art Jazz Club, Green Hours, la Centrul Naţional de Artă Tinerimea Română şi Sala Mică a Palatului.
Anul 2010 îi aduce artistei două momente foarte importante: CD-ul de debut intitulat a I Feel Free sub îndrumarea pianistului şi compozitorului Florin Raducanu, ce conţine piese înregistrare la festivalul George Enescu şi la Festivalul de jazz de la Sibiu, iar în al doilea rând Elena primeşte premiul pentru Revelaţia Anului.
În paralel cu activitatea deosebit de bogată în aria jazz-ului, Elena colaborează cu Morandi sub numele de scenă Helene.

Intrare: 20 lei
Rezervări: 0728.668.463 begin_of_the_skype_highlighting              0728.668.463      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              0728.668.463      end_of_the_skype_highlighting

Tête-à-Tête Coffee Art & Chill
Parcul Herăstrău, lângă Grădina japoneză
București

facebook.com/Tete.a.Tete.Chill
twitter.com/TeteaTeteChill

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *