CUCUIEINFRUNTE


CUCUIEÎNFRUNTE

Tête-à-Tête Coffee Art & Chill, Asociația Actorilor Profesioniști Mastershow și Teatrul Luni de la Green Hours prezintă marți 17 august de la ora 20:30 spectacolul Cucuieînfrunte după Eric Bogosian.

Cucuieînfrunte este un two men show necenzurat cu și de Radu Iacoban și Tudor Aaron Istodor, construit dintr-o suită de monoloage scrise de Eric Bogosian și adaptate pentru realitatea socială românească.

“Oamenii pe care îi întâlnim în viața de zi cu zi, ne influențează la nivel inconștient și exact asta se întâmpla cu personajele acestui spectacol. Ei ne transformă în oameni mai buni – cum apare în ochii spectatorului personajul care vinde fericire, mai crispați – cum e căpitanul de metrou care-și împarte cu generozitate moleculele târâte printre călătorii întâmplători; mai dezorientați – după vorbele unui oarecare mesager, sau mai liberi – după mesajul unor hip-hop-eri amărâți care își doresc să simtă ceva real pentru două secunde, să–și scoată din creier tot zgomotul ăsta.
Revelația nu constă în tematica tezistă a spectacolului, ci în transmiterea mesajului în mod direct, sincer, frust fără a apela la artificii de teatrale, fără muzică, fără decor, totul bazându-se pe capacitatea energetică a actorului de a-și sensibiliza publicul. Cineva spunea despre acest two men show că nu e nici teatru, nici stand-up, așa că îmi permit să îl numesc stand-up theatre.” (Radu Iacoban)

Intrare 20 lei / 10 lei pentru studenți
Rezervări: 0728.668.463
Tête-à-Tête Coffee Art & Chill
Parcul Herăstrău, lângă Grădina japoneză
București

facebook.com/Tete.a.Tete.Chill
twitter.com/TeteaTeteChill

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *