Cupa Liceelor la Street Dance a incins spiritele sambata, in Princess Club!

CLSD 2011

Sâmbătă, 19 februarie, Clubul Princess din Bucureşti a fost luat cu asalt de sute de liceeni, veniţi să-i vadă pe cei mai buni dansatori ai capitalei concurând pentru un loc în Marea Finală Naţională a Cupei Liceelor la Street Dance. 14 trupe de liceeni şi-au etalat talentele în cadrul primei probe – cea de show tematic propriu, Morris a încântat publiculul cu Havana Lover, iar dansatorii cu experienţă s-au întrecut în mişcări de breakdance şi hip hop la categoria “Style Champions”. Şi pentru că evenimentul sărbătoreşte anul acesta cea de-a cincea ediţie, tinerilor le-a fost pregătită şi o supriză specială: Xela Nam şi Luk au interpretat, în premieră, imnul oficial al Cupei Liceelor la Street Dance.

Provocarea lansată anul acesta liceenilor de Bucureşti a debutat sâmbătă cu proba de show tematic propriu, în cadrul căreia trupele participante au prezentat o coregrafie originală, pe o temă aleasă de ei. Sarcina juriului a fost aceea de a puncta echipele în funcţie de o serie de criterii, punctajului preliminar adăugându-i-se punctele obţinute de fiecare echipă la următoarele probe – cea de “imită un artist” şi colaj impus, programate pentru 26 februarie şi 5 martie.
Proba de show tematic propriu, desfăşurată sâmbătă, i-a propulsat pe primele trei poziţii ale podiumului preliminar pe liceeni din Colegiul Naţional Spiru Haret – trupa X-Cess Crew ( cu 255 puncte), din Colegiul Naţional Iulia Haşdeu – trupa The Puppetiers (cu 221 puncte) şi din Colegiul Naţional Matei Basarab – trupa Ice Drops (cu 216 puncte). Punctajele obţinute de toate cele 14 trupe concurente sunt disponibile pe website-ul oficial al evenimentului, la adresa https://cupaliceelor.streetdance.ro/participanti/noutati/clasament-bucuresti-2011.html .

CLSD 2011

Spectacolul făcut de trupele participante a fost completat şi de alţi împătimiţi ai dansului, care s-au rupt în figuri la cele două battle-uri intitulate sugestiv “Style Champions”. La secţiunea Breakdance, Laurenţiu “Bboy Laur” Karbula de 21 de ani, membru al DLT Crew şi Jackpot Crew, a atras cele mai multe aprecieri din partea juriului, în timp ce la secţiunea Hip Hop, titlul i-a revenit, după o luptă strânsă, lui Andrei “Dey” Pandrea, de la Simply That .

Iar suprizele nu s-au oprit aici! Pentru că ediţia 2011 a Cupei Liceelor la Street Dance este una aniversară, cei prezenţi au avut ocazia să fie martori la lansarea oficială a imnului CLSD, realizat împreună cu UNIC Production. Piesa Street Style, interpretată de Xela Nam şi Lu-k, pe care o puteţi asculta aici https://www.youtube.com/watch?v=8smyeEoomDI, a reuşit să pătrundă în sufletul spectatorilor încă de la prima audiţie, fiind un manifest a tot ceea ce înseamnă evenimentul şi mişcarea street-dance în România.

Competiţia va continua, sâmbăta aceasta, pe 26 februarie, tot în Princess Club, începând de la orele 13:00, cu proba “imită un artist”. Cel care va ridica sala în picioare la această ediţie va fi Connect-R, alături de care vor urca pe scenă şi alţi artişti autohtoni îndragiţi.
Spectacolul continuă, distracţia continuă… aşa că, dacă eşti licean sau pur şi simplu iubeşti dansul, pe 26 februarie vino în Princess Club!

Recommended Articles

2 Comments

  1. ati facut poze la event(clsd) prima editie de pe 19.daca da unde le pot vedea ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *