Finala „Ultimatum pentru Arta” – a noua editie

După două runde în care s-au ales cei mai talentați paisprezece emcee, finala promite un show live de excepție care o să arunce în aer acoperișul Elephant-ului.

Participanții din finală au fost anunțați pe pagina de Facebook a organizatorilor facebook.com/ultimatumpentruarta și pe site-ul https://unicproduction.ro/upa. Pe numele lor de scenă: Tache, The Bridge, Stripes, Euforic, In Extremis, Deranj, Guci, FTC, Wallter, Cannon&Ghambyt, Clue, Qishta Ceinaru, Mask&Sone, Utopia – aceștia vor trebui să pregătească câte două piese originale și un freestyle (pregătit de organizatori) pe care să le prezinte în fața juriului format din cei mai apreciați artiști de gen ai momentului: Cedry2k, Pacha Man, Sișu, Deliric1, Dragonu AK47, Brugner și Subsemnatu.

Câştigătorii care vor fi desemnaţi în cadrul finalei din 17 aprilie vor beneficia de premii în valoare de 1.500 de euro și de șansa unui feedback la cald din partea membrilor juriului. După încheierea concursului, organizatorii invită publicul la un concert surpriză și afterparty.

Ediţia a 9-a a concursului Ultimatum pentru Artă continuă să promoveze artiştii din scena underground din România, oferindu-le ocazia de a se face auziţi de publicul larg. Cu ediţii anuale încă din 2005, Ultimatum pentru Artă a devenit un eveniment aşteptat şi apreciat de către iubitorii de gen şi nu numai. Anii în care au avut loc concursuri şi câştigătorii ediţiilor sunt: ediţia 1 – 2005 – Bart; ediţia 2 – 2006 (primăvară) – CC; ediţia 3 – 2006 (toamnă) – Mecena; ediţia 4 – 2007 – Viollent; ediţia 5 – 2008 – Smokey; ediţia 6 – 2009 – Parţial, ediţia 7 – 2010 (primăvară) – Lu-K şi Luka, ediţia 8 – 2010 (toamnă) – SWOAD.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *