Film: Contagion: Pericol Nevazut

Contagion Pericol Nevazut

Contagion Pericol Nevazut

Titlul original: Contagion
Gen: Action Thriller
Regia: Steven Soderbergh
Scenariul: Scott Burns
Producatori: Michael Shamberg, Stacey Sher, Gregory S. Jacobs
Distributia: Marion Cotillard, Matt Damon, Laurence Fishburne, Jude Law, Gwyneth Paltrow, Kate Winslet
Casa de productie: Warner Bros. Pictures/Participant Media
Limba: Engleza
Lansare in Romania: 30 septembrie 2011

[youtube]4sYSyuuLk5g[/youtube]

Sinopsis

Amenintata de un virus cumplit, omenirea este pusa la grea incercare in Contagion: Pericol nevazut, un action thriller cutremurator in regia celebrului Steven Soderbergh (Traffic, Ocean’s Eleven, Erin Brockovich). Nestiind exact cu ce se confrunta, specialistii privesc neputinciosi cum noua epidemie se extinde cu o viteza fulminanta si ameninta sa decimeze populatia in doar cateva zile.

Misiunea autoritatilor de a tine situatia sub control devine aproape imposibila, in conditiile in care panica iscata intre oameni devine la fel de puternica ca insusi virusul, iar paranoia pune stapanire pe intreaga populatie. Cu timpul in defavoarea lor, medicii incearca cu disperare sa gaseasca un antidot, fiecare secunda scursa aducandu-i cu un pas mai aproape de sfarsitul tragic.

In premiera din 30 septembrie pe marile ecrane din Romania, Contagion: Pericol nevazut este realizat pe baza unui scenariu scris de Scott Z. Burns si reuneste o distributie de exceptie: Matt Damon, Kate Winslet, Marion Cotillard, Jude Law, Gwyneth Paltrow si multi altii.

Recommended Articles

1 Comment

  1. Hmm… As cauta mancare si filme bune. Si as astepta. Cred… Ar trebui sa-mi iau o placa video pana atunci, sa mai joc si eu ceva. Nu de alta, dar decat sa stai te gandesti la asta din greu, mai bine gasesti ocupatii. Hmm, si as evita orice contact.

Leave a Reply

Your email address will not be published.