CAMO & KROOKED @ arena dnb

CAMO & KROOKED @ arena dnb

CAMO & KROOKED @ arena dnb

Sambata, 10 decembrie, la Arenele Romane, ii vom revedea pe CAMO & KROOKED. Este cea de-a doua vizita a duo-ului austriac, de data aceasta impreuna cu Messy MC, cel care ii insoteste in prestatiile lor live. De la ultima lor vizita la Arena dnb, in urma cu 18 luni, au produs un album care este cel mai bun al anului 2011 (sunt nominalizati in cadrul a 5 sectiuni la cele mai importante premii din scena de dnb, Drum&BassArena Awards 2011, iar Messy MC la categoria BEST MC), albumul fiind si primul lansat de ei la Hospital Records. Si inca o precizare legata de Drum&BassArena Awards 2011, Arena dnb este nominalizata in categoria Best Event (alaturi de Hospitality, Innovation, Ram si Shogun Audio), iar Arenele Romane in categoria Best Venue (alaturi de Brixton Academy, Cable, Fabric si Trix).

In plus, pe 10 decembrie marcam la Arena dnb revenirea PNAL, unul din cele mai remarcabile proiecte timisorene si din muzica electronica urbana romana. Trupa imbina elemente din diferite genuri ale muzicii electronice cum ar fi drumandbass si breakbeat cu rock alternativ, trip hop si hardcore in performance-urile lor live. Promo video:
Alaturi de ei pe scena vor urca Dr. Dan, JTR si Bibanu. La visuals i-am invitat pe baietii de la Vedem si Plus.

Totul se va desfasura in Arenele Romane intr-un cort incalzit incepand cu ora 22:30.

Va invitam sa urmariti evenimentul pe Facebook (https://on.fb.me/tPcWWl) pentru a afla detalii despre artisti, informatii despre program si sa participati la concursuri cu invitatii.

Acces: 20 lei in avans la Base (https://www.baseteam.ro/default.php?p=contact) si Boarder’s (https://eshop.boardersshop.ro/)

30 lei la poarta (evenimentul incepe la ora 22:30).

Recommended Articles

1 Comment

  1. LET THE PAIN BEGIN, LET THE FUN BEGIN! RAISE YOUR HANDS UP IN THE AIR, but first, wait for the drop!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *