Byron ofera bilete mai ieftine!

Byron ofera bilete mai ieftine!

Concert byron
de Andra-Maria Mãciucã – editor ştiri

Vineri, pe 5 aprilie, va avea loc lansarea albumului trupei Byron, intitulat “30 Seconds of Fame” începând cu ora 20:00, la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca.

Invitatii serii sunt Luiza Zan si trupa Luna Amara.

Dupa eveniment se va desfasura afterparty-ul oficial, unde membrii trupei vor fi disponibili pentru poze si autografe, în Jaxx – Garajul Rock.

In perioada 22 martie – 2 aprilie, puteţi beneficia de o serie de preturi promotionale la biletele pentru concertul de la Cluj-Napoca: in primul rand, la oricare douã bilete cumparate, al treilea este gratuit! De asemenea, studenţii vor avea la dispozitie bilete cu pret înjumãtãţit (1 + 1 gratis). Accesul în salã prin aceste bilete se va face pe baza carnetului de student.

Preţul unui bilet normal este de 35 lei. Biletele sunt disponibile atât în reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librãriile Humanitas şi Cãrtureşti), cât şi online, pe www.eventim.ro.

Dupã vizita la Cluj, Byron vor mai face opriri pentru concerte de lansare la Târgu Mureş (6 aprilie) şi Iaşi (12 aprilie).

Pentru mai multe detalii, accesati site-ul oficial al trupei sau pagina de Facebook a acesteia.

[youtube]tLhjo-ahDb0[/youtube]

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *