Veronica nu se hotaraste – Arca lui Noe

Veronica nu se hotaraste

Duminică, 10 aprilie 2011, de la orele 19:00, la Club A (Str. Banari, nr. 14), Grupul de iniţiativă teatrală “ArCa LuI nOe” vă invită la un spectacol de teatru în 3D ce surprinde o analiză fină a societaţii românesti actuale, cu toate bubele sale: misoginism, prostie, speculă, ipocrizie, indiferenţă.

“Veronica nu se hotărăşte”, o comedie de Andreea Chindriş şi Alexandra Băcanu, în regia lui Alexandru Robert Nagy este spectacolul care, printr-o atmosferă tare prietenoasă, vă învaţă, crăpând de ras, că naivitatea poate fi un mare defect în zilele noastre şi că drumul spre 1000 de mătănii incepe cu primul păcat. Această piesă de teatru nu este decât o oglindă deformată (în mod delicios, ce-i drept) care ne permite să ne regăsim caricaturizati (parţial) pe noi înşine.

Spectacolul “Veronica nu se hotărăşte”, o producţie GIT ArCa LuI nOe Bucureşti, a fost distins cu 3 premii la Festivalul Naţional de Teatru „serile Teatrului studențesc” ediția a XII-a pentru: cel mai bun spectacol, cea mai bună regie (Alexandru Robert Nagy) şi cel mai bun actor în rol secundar (Nicholas Cațianis).

Din distribuţie fac parte:

Veronica – Raluca Balaci
Adam, Impiegatul Feroviar – Victor Tăpeanu
Iosifescu, Preotul, Femeia 1, Femeia 2 – Daniel Ionescu
N.O.E., Controlorul, Măicuta – Nicholas Caţianis

Preţul unui bilet, la acest spectacol, este de 10 lei, iar rezervările se pot face prin sms la numarul 0740.134.163. Rezervările se anulează dacă nu sunt ridicate cu cel puţin 20 de minute înainte de începerea spectacolului.

Vă asteptăm la teatru!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *