Caravana BookLand – noutati in City Mall – Bucuresti

Caravana Bookland

Intrigi și aventură? Suspans și dramă? Cum poți să fii eficient? Care sunt ultimele noutăți în materie de advertising? Marketingul pe înțelesul tuturor, cum să-și amenajezi și să îți optimizezi spațiul, lumea fengshui, despre limbajul îndragostiților, cum ne schimbă viața rețelele sociale – acestea sunt doar câteva teme pe care le poți găsi printre miile de cărți de pe rafturile BookLand.

În perioada 15 – 20 noiembrie la City Mall se desfășoară târgul de carte urban Book-Land: oferta editurilor cuprinde atât titluri din 2011, cât și din anii trecuți, ediții de colecție, cărți specializate, best-sellers în întreaga lume, toate într-o ofertă generală care acoperă toate domeniile de interes – beletristică, hobby, știință, cărți și manuale pentru copii, artă, arhitectură și design – cu prețuri extrem de avantajoase și cu oferte surpriză (de ex, la cumparaturi de 30 lei se ofera cadou un CD cu colinde românești). În plus, CD-urile cu muzică, filmele și jocurile asigură o sesiune completă de shopping cultural.

Târgul de carte urban BookLand aduce cultura mai aproape de oameni și o integrează într-un circuit citadin, social, firesc și…necesar. Mai mult decât atât, cărțile, muzica, filmele și jocurile întâmpină nevoi, trezesc curiozități și creează surprize plăcute în spațiile deja familiare: în mall-urile din București.

Periplul cultural a început pe 1 noiembrie și invită pasionații de lectură și nu numai să își aleaga din timp cadouri pentru cei dragi într-o locație diferită în fiecare săptămână, până pe data de 23 decembrie 2011.

O vizită pe www.book-land.ro în perioada târgului vine la pachet cu o surpriză plăcută: cei care vor să descopere atmosfera târgului din mall-uri primesc de pe site un cupon de reducere pe care îl pot folosi la târg. Asta dacă nu l-au primit deja în cutiuța poștală.

Dintre cei peste 50 expozanți îi menționăm pe câțiva: Adevărul, All, Aramis-Minerva, BrandBuilders-Benefica, Byton Music, Cartea Românească, Cartex 2000, C.H. Beck, Coresi, Flacara, For You, Gama, House of Guides, Humanitas, Lider, Nemira, Niche Records, Orizonturi, Polirom, Rao, Trei, Tritonic, Univers, Universal Music, Vivaldi, Vremea.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *