CenzuraH a lansat videoclipul piesei „Fii liber”

Cenzurah

Cenzurah

CenzuraH a lansat in aceasta seara videoclipul piesei „Fii liber”, o colaborare cu Xela Nam & Dj FaiboX si totodata primul extras de pe albumul „Lumi diferite”, care va fi lansat oficial in aceasta luna.

De videoclip s-a ocupat Potyautas, de instrumental Cortex & Nutzu, iar de mix&master Lu-K Beats. Materialul video a fost filmat in Ardeal intr-un decor natural care se afla in concordanta cu ideea de libertate promovata de piesa. „Indrăzneşte să fii TU, sa spui NU atunci cand trebuie, sa te indepartezi de persoanele care iti strica pofta de viata cu atitudinea lor, indrazneste sa fii propriul tau stapan”, acesta este indemnul artistului catre toti fanii.

In lunile Decembrie si Ianuarie CenzuraH va promova albumul in cateva orase din tara, iar in Februarie il va lansa si in Bucuresti. Materialul contine 21 de trackuri si colaborari cu nume precum: Cedry2K, Carbon, Aforic, Brugner, Xela Nam, Makru, Viollent, Praetor, Euforic, Zmili si multi altii. CenzuraH face parte din labelul Unic Production.Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.