Gastromusic’n KUIB

Gastromusic'n KUIB

Gastromusic'n KUIB

Dupa ce am organizat primul concert si prima lansare de carte, am prins gustul :). De ce? Pentru ca ne-au placut oamenii care au intrat in acest vis (protagonisti si spectatori), ne-a placut atmosfera pentru ca si voua v-a placut si pentru ca am vrea sa va (re)vedem in Kuib! 🙂

Asa ca, am pregatit un nou concert de jazz … de data aceasta va fi “asortat” si cu ceva mancaruri la ceaun marca Papa la Soni, nu de alta dar daca tot vine iarna, sa ne amintim cu drag de vara si de Vama Veche. Bineinteles ca nu l-am lasat singur pe Soni sa pregateasca, Vali, cheful nostru, a intrat si el in joc (ca tot a scris atat de frumos Cristina Mazilu despre el in GoodFood editia noiembrie 2011 si asta il obliga 🙂 ) astfel incat, la final, va fi o combinatie de savoare si muzica … deci “Gastromusic’n Kuib!”.

Daca tot am vorbit despre savoare, sa va povestesc cate ceva si despre protagonistii de sambata 19 noiembrie 2011:

Jimmy Cserkesz, Alex Munteanu, Petra şi Michael Acker sunt unii dintre muzicienii care au readus Funk-ul pe scenele românești. Petra, Michael şi Alex au făcut parte între 2005 si 2010 din trupa « The Others », cu care au concertat prin țară și la festivaluri însemnate, iar Jimmy este fondatorul formației « Slang », poate cea mai notorie formaţie de acest gen de la noi. Împreuna dau formă unui nou proiect muzical care este completat de un tânăr pianist – Toma Dimitriu, la rândul său familiar în mediul românesc de jazz. Exprimarea celor cinci se definitivează intr-un jurnal muzical savuros.

« The Power of 5 » va propune să creeze un spaţiu unde să vă simţiţi liberi si creativi, intr-o atmosfera familiara alaturi de ei.

Intrare: 15 lei

La acest eveniment fumatul este permis, … dar afară, pe mica terasă, la căldura sobelor (de exterior). Nu vă faceți griji, se va face și pauză în timpul concertului.

Rezervări: 0244.310.302 / 0732.127.737

Seria de evenimente Jazz ‘n KUIB este pregătită după o rețetă Jazz ETnIKA, festivalul de jazz și nu numai care a debutat în această vară la Papa la Șoni în Vama Veche.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *