Bilete contrafacute la concertul Scorpions

Concertul Scorpions Romania

Ultimul concert la Bucuresti al legendarei trupe Scorpions, programat pe 9 iunie la Zone Arena a trezit un interes atat de mare incat au aparut deja bilete contrafacute.

Organizatorii evenimentului – Project Events ii sfatuiesc pe fanii Scorpions care intentioneaza sa achizitioneze bilete la concertul din 9 iunie, sa se adreseze doar punctelor autorizate de Project Events precum: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile si chioscurile Adevarul, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1, iar cei ce doresc sa comande bilete online, o pot face de pe BILETOO.ro, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, biletedelatati.ro, biletfan.ro sau ticketpoint.ro.

Persoanele care au achizitionat bilete contrafacute sunt avertizate ca nu vor avea acces in cadrul Zone Arena, riscand sa intre sub incidenta legilor penale pentru fals si uz de fals.

De asemenea, Project Events va lua toate masurile de control si supracontrol, inclusiv scanarea seriilor biletelor la intrare in ziua concertului, pentru a preveni accesul la concert cu bilete contrafacute.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

–         128 lei – Gazon B (nu se mai gasesc bilete la aceasta categorie)

–         190 lei – Gazon A

–         265 lei – Golden Circle

–         350 lei – Tribuna (au mai ramas bilete doar la tribunele B, C, D si E)

Concertul de adio va avea loc pe 9 iunie la Zone Arena din Bucuresti si face parte din turneul mondial “Get Your Sting And Blackout World Tour”! In deschiderea concertului vor canta Trooper si Christian Becker & Avenue. Accesul la locatie se va face incepand cu ora 16.00. Trupa ce va deschide show-ul, Trooper, isi va face aparitia pe scena in jurul orei 18.00, fiind urmata apoi de Christian Becker & Avenue, in jurul orei 19.00! Scorpions vor urca pe scena la ora 20.00. Spectacolul se va termina la ora 22.00.

Concertul Scorpions este un eveniment organizat de Project Events si sustinut de Rock FM, Prima TV, Adevarul, Adevarul de Seara, Click, OK, Tango, Zile si Nopti, Sapte Seri, Bucharest NightLife, Port.ro, Metalhead.ro, RockOn.ro, RockStage.ro, AgentiaDePresaMondena.ro, iConcert.ro, eMulte.ro, BucharestHerald.com, BestMusic.ro, Ziare.com, Eva.ro, Monden.info, eComunicate.ro, InternetCorp, Indoor Media, Zoom, Unirea Shopping Center, WideScreen Media, Athenee Palace Hilton, Carpat Guard si Spard Team.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *