MĂ VĂD. MĂ DESCRIU. MĂ AFLU – SPECTACOL LECTURĂ

CU IOANA FLORA, ADINA ANDREI LUCACIU ȘI IRINA VELCESCU

Actrițele Ioana Flora, Adina Andrei Lucaciu și Irina Velcescu se reunesc pe scena teatrului Unteatru în cadrul unui spectacol lectură bazat pe texte scrise de adolescenți din trei licee bucureștene.

Atelierele de autocunoaștere prin scris Mă văd. Mă descriu. Mă aflu. au fost organizate în perioada septembrie – octombrie 2022 și au fost dedicate liceenilor din Colegiul Național “Grigore Moisil”, Liceul Teoretic Bilingv “Miguel de Cervantes”și Colegiul Tehnic “Carol I”. Pe parcursul a trei săptămâni, participanți (14-18 ani) din fiecare dintre cele trei licee, au deprins noțiuni teoretice și practice de scriere creativă, scriere dramatică și scenaristică, asistați de trainerii Oana Răsuceanu (scenarist și regizor de teatru, trainer al atelierelor de scriere creativă), Mihaela Michailov (dramaturg, trainer al atelierelor de scriere dramatică) și Ana Agopian (scenarist și regizor de film, trainer al atelierelor de scenaristică).

Reprezentația va avea loc în data de 15 noiembrie la ora 19,00 și va fi găzduită de Unteatru. Intrarea este liberă.

“Este pentru a patra oară când, în urma acestor ateliere de autocunoaștere prin scris pe care le-am demarat în urmă cu doi ani, dăm ocazia unor foarte tineri autori să își audă textele citite public de trei actrițe, pe scena unui teatru. Sinceritatea cu care sunt scrise și caracterul foarte personal al textelor lor transformă întregul eveniment în ceva foarte special. Se râde și se plânge în egală măsură și e foarte emoționant pentru toată lumea” declară Oana Răsuceanu, președinte al Asociației Culturale Control N și trainer al atelierelor de scriere creativă din cadrul proiectului.

Mă văd. Mă Descriu. Mă aflu. este un proiect organizat de Asociația Culturală Control N, co-finanțat de Administraţia Fondului Cultural Naţional*(AFCN) și de Primăria Municipiului București prin ARCUB în cadrul Programului București afectiv 2022”.**

* Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

**Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Primăriei Municipiului București sau ARCUB.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *