ACL Esports va invita la doua maratoane de gaming!

acl

MSI si Flanco sunt unii din marii sustinatori ai Sportului Electronic din Romania si in parteneriat cu ACL doreste formarea unei comunitati de gameri profesionisti.

In demersul nostru de a promova sportul electronic in Romania si de a face din gaming o profesie, ACL Romania in parteneriat cu BenQ si Flanco au placerea sa va invite in perioada 27-28 Februarie, orele 10:30 in magazinul Flanco Baneasa la evenimentul “Campionatul National de League of Legends – Sezonul 3” si la MSI Online Gaming Tournament, eveniment sustinut de brandul de gaming MSI.

Ne exprimam pe aceasta cale speranta ca Romania sa ajunga in top-ul gaming-ului mondial, jucatorii romani dovedindu-si indemanarea la competitiile internationale, iar competitiile din tara noastra devin tot mai valoroase cu fiecare an, iar fiecare eveniment pune cate o caramida la acest zid.

Va invitam sa ne fiti alaturi, in efortul nostru de a construi o baza solida a acestui fenomen, care se afla in continua expansiune si de a sprijini cresterea si dezvoltarea gamingului romanesc prin participarea activa la evenimentele si manifestatiile sale. Dorim sa oferim posibilitatea tuturor gamerilor talentati, sa faca o cariera in acest domeniu sa isi poata dezvolte indemanarea intr-un mediu profesionist, care sa le ofere oportunitati de afirmare pe plan local si international.

Echipele de top din Romania se vor infrunta in turneele de League of Legends si Counter Strike Global Offensive cu premii de peste 1000 Euro in produse si bani.

PROGRAM TURNEE:
Inscrierile MSI Online Gaming Tournament pentru Counter Strike Global Offensive se incheie pe 5 Martie 2016 la ora 23:00, iar competitia va incepe pe 7 Martie 2016 la ora 20:00 si se va incheia pe 13 Martie 2016 ora 23:30.

Inscrierile MSI Online Gaming Tournament pentru League of Legends se incheie pe 28 Februarie 2016 la ora 23:00, iar competitia va incepe pe 29 Februarie 2016 la ora 20:00 si se va incheia pe 6 Martie 2016 ora 23:30.

Evenimentele vor fi transmise integral si comentate LIVE pe ACL TV: www.twitch.tv/aclgamestv

Mai multe detalii despre competitiile de esports gasiti pe www.acleague.ro

Va asteptam!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *