Banda pleaca la vanat… de foto


Banda Foto - Vanatoarea de fotografii

Suntem o inițiativă mică, dar fâșneață și în luna iulie organizam primul nostru proiect: “Vânătoarea de fotografii” – un mix între plăcerea pentru fotografie și benzile desenate. Este un joc de explorare urbană prin intermediul fotografiei și… evident – a benzilor desenate. Va avea loc în data de 17 iulie 2010, la ora 10:00, cu start în parcul Grădina Icoanei.

Invităm toți posesorii unei camere foto digitale să parcurgă un traseu ale cărui puncte principale au fost selectate de către organizatori. Fiecare participant va avea ocazia să își arate inventivitatea în puncte surpriză! Ajunși acolo, fiecare va primi un “pachet de vânătoare” ce va conține tot echipamentul necesar pentru a finaliza Vânătoarea. Pachetul va include un semn distinctiv (ex: legitimație), un manual de joc și alte cateva surprize rezervate de organizatori. La finalul traseului, fotografiile reprezentative pentru echipe sau fotografi individuali vor fi evaluate de către juriu. Dupa ce toți participanții au ajuns la final, se vor premia cele mai creative echipe.

Dacă sunteți pasionați de fotografie, vă așteptăm să vă înscrieți și să participați, GRATUIT, la prima “Vânătoare de Fotografii” organizată de Banda Foto, în București.

Pentru mai multe detalii vă așteptăm cu drag pe blogul nostru, www.bandafoto.blogspot.com și pe pagina de Facebook (www.facebook.com)
Nu ezitati să ne contactați la adresa banda.fotografica@gmail.com pentru orice fel de propunere privind “Vanatoarea de Fotografii”.

Recommended Articles

2 Comments

  1. ceva fotografii de la vanatoare???

    1. In curand, adica in seara aceasta 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *