AIESEC lanseaza cea de-a doua editie a proiectului C.H.A.N.G.E.

poster

poster

AIESEC Bucureşti lansează cea de-a doua ediţie a proiectului C.H.A.N.G.E. (through Culture, Humanity and Art for the New Generation’s Evolution) – Împreună colorăm schimbarea. În perioada 22.06.2012 – 03.08.2012, 6 tineri din China, Indonezia, Egipt, Slovacia, Olanda vor contribui la educaţia copiilor din 3 centre sociale şi din cadrul unei şcoli de vară a unei comunităţi minoritare.

C.H.A.N.G.E. este un proiect marca AIESEC Bucureşti, bazat pe educaţie non-formală, desfăşurat în limba engleză în cadrul centrelor sociale Sfântul Dimitrie, Sfânta Maria, SOS Satele Copiilor şi al şcolii de vară de la Ciocăneşti. 120 de copii cu vârste cuprinse între 4 şi 18 ani vor afla mai multe despre diversitatea şi toleranţa culturală, strategii pentru eficientizarea comunicării, trucuri pentru un lucru în echipă mai bun, artă tradiţională românească şi internaţională.

În data de 15 iulie, în cadrul Global Village va fi organizat un târg de obiecte realizate manual de către copii, iar fondurile obţinute prin vânzarea acestora vor fi utilizate pentru dezvoltarea personală şi profesională a participanţilor. La Global Village vor participa 13 ambasade şi reprezentanţi nativi din 20 de ţări care vor prezenta obiecte şi obiceiuri reprezentative pentru culturile din care provin.

Proiectul promovează schimbarea evoluţiei noilor generaţii prin intermediul culturii, răspunderii umanitare şi al artei, schimbare realizată la nivelul tinerilor care provin din medii dezavantajate din punct de vedere social. Contribuie astfel la egalizarea şanselor prin crearea unui cadru de dezvoltare propice iniţiativelor participanţilor în timpul celor 4 sesiuni/săptămână susţinute în cadrul unui centru, timp de 4 săptămâni .

AIESEC este cea mai mare organizaţie de tineri la nivel internaţional, fiind prezentă în 110 ţări şi teritorii, cu o istorie de 63 de ani în dezvoltarea personală şi profesională a tinerilor. Organizaţia oferă tinerilor o experienţă de dezvoltare integrată bazată pe 7700 de oportunităţi de leadership, 5500 de posibilităţi de schimb de experienţă internaţională, 470 de conferinţe anuale, platforme virtuale şi activităţi de învăţare în cadrul unui mediu internaţional. În urmă cu 21 de ani, AIESEC a început activitatea în România, activând în prezent în 15 oraşe.

Mai multe detalii pe www.aiesecbucharest.ro.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *