20 Februarie Party caritabil, scop nobil si intrare libera!

Scoala Copiilor Nomazi

In ritmuri berbere si intr-o briza orientala, va invitam duminica, 20 si 27 februarie, orele 22, la super petrecerea caritabila din Chat Noir!
O petrecere speciala cu o tema umanitara, prezenta voastra va fi de mare folos proiectului Scoala Nomada. Acesta incearca sa imbunatateasca viata copiilor nomazi din desertul marocan si sa le faciliteze accesul la educatie, prin crearea si sprijinirea scolilor nomade.

O expeditie incredibila in Maroc, pentru care trebuiesc cumparate cat mai multe lucruri pentru copii. Articole vestimentare, alimente, caiete, creioane, jucarii, toate pentru niste copii care nu vad zilnic decat dunele de nisip. Orice ajutor este pentru ei mai mult decat binevenit.

Pentru cei care se simt generosi, intr-un coltisor de Chat Noir se va gasi si o cutiuta speciala si draguta in care primim si donatii. Se vor strange de asemenea si materiale, daca vreti sa dati diverse lucruri pentru ei.
Va asteapta o seara foarte faina, plina de surprize si de momente speciale! Si daca tot suntem la inceput de semestru 2, de ce sa nu ne distram pe cinste?…

Asa ca veniti cu mic si mare, cu chef de distractie si cu zambetul pe buze si aduceti-va cat mai multi prieteni!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.