Noi vorbitori confirmati pentru How to Web 2011

How to Web

How to Web

La inceputul lunii noiembrie va avea loc la Bucuresti cea de-a treia editie a How to Web, conferinta dedicata tehnologiei si afacerilor web.

35 de profesionisti de top din sfera afacerilor si tehnologiei web. Tendinte in sfera web-ului social si mobil, modele de afaceri europene si analize de business, inovatie si dezvoltare in tehnologie. 700 de participanti din Europa de Est. How To Web 2011, a treia editie a celei mai importante conferinte de tehnologie si afaceri web din Europa de Est, are loc in aceasta toamna la Bucuresti, pe 9 si 10 noiembrie.

Pablos Holman, un inventator de exceptie implicat in think-tank-uri ce rezolva, prin tehnologie, probleme globale, a confirmat prezenta pentru How to Web 2011. Alaturi de Holman, care participa pentru prima data la o conferinta de tehnologie si dezvoltare web din Sud-Estul Europei, si-au anuntat participarea la How to Web 2011 si alti 10 specialisti si antreprenori de renume.

How to Web – 2011 Presentation from How to Web on Vimeo.

Gandit pentru a facilita interactiunea dintre reprezentantii mai multor sfere de inters din zona tehnologiei, dezvoltarii web si a antrepreonoriatului, precum si de a fructifica colaborarile imediate, How to Web 2011 propune subiecte legate de tendintele online globale: Social Media, SaaS, Mobile Apps, platforme de tip daily-deals si altele imediate.

Cum zona Social Media a avut o dezvoltare exponentiala in ultima perioada, aparand astfel un ecosistem de aplicatii si servicii ce schimba felul in care web-ul este utilizat, in cadrul How to Web 2011, Branko Milutinovic (fondatorul celui mai important joc social sportiv din lume) si Max Niederhofer (fondator Qwerly.com si unul din investitorii Last.fm) vor sustine prezentari despre cele mai interesante aspiratii din zona de social web. De asemenea, web-ul social va fi analizat in cadrul unui panel de catre Konstantin Hristov (fondator Favit) si George Lemnaru, fondator eRepublik (desemnat cel mai bun startup european in 2007 la LeWeb) si in cadrul unui workshop alaturi de Bogdan Sandulescu (product manager la uberVu).

Unul dintre domeniile ce schimba web-ul este cel al aplicatiilor pe telefonul mobil. How to Web va discuta dezvoltarea sectorului mobile in cadrul unui panel alaturi de Thai Tran (fondator Lightbox), Felix Petersen (fondator al Amen si al Plazes, primul serviciu bazat pe locatie, lansat in 2006 si achizitionat ulterior de Nokia), Michael Breidenbrücker (fondator RjDj) si Philipp Kandal (fondator al Skobbler, companie dezvoltatoare de aplicatii mobile de top din Europa). De asemenea, participantii la eveniment vor putea lua parte la un workshop pe aceasta tema gazduit de catre Mihai Corlan (product manager Adobe).

Cresterea accelerata a platformelor de tip daily-deals a impus in ultimii doi ani un nou model de afaceri. Elementele cheie in sustenabilitatea acestora vor fi abordate in cadrul unui panel alaturi de Jeffrey Treichel, fondator al Kolektiva (lider de piata pe acest segment in Europa de Sud-Est) si Mihai Seceleanu (fondator al Kuponiada).

Lista cu toti vorbitorii confirmati pana in acest moment si alte detalii legate de eveniment sunt disponibile pe website-ul conferintei: https://how-to-web.net. In viitorul apropiat, vor fi anuntati si alti invitati importanti, investitori si antreprenori, ce vor aborda teme precum programele de sustinere a startup-urilor, investitii si finantarea afacerilor.

How to Web 2011 ofera o imagine globala a tendintelor web, urmarind identificarea oportunitatilor de dezvoltare a afacerilor si proiectelor online. De asemenea, inlesneste posibilitatea acumularii de cunostinte despre modele de business, dezvoltare de produs si de piata, noi tehnologii, oportunitati de networking international si multe alte resurse utile in acest domeniu.

Mai multe detalii pe: www.how-to-web.net

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.