2 în 1 – Expozitie de grafica digitala, pictura si grafica satirica

Marţi seară, Galeria Artelor de la Cercul Militar Naţional (CCA) a fost gazda unui vernisaj original: expoziţia de grafică, pictură şi caricatură a unei familii de artişti – Octavian Andronic (tata) şi Ana Ștefania Andronic (fiica).

În faţa unei asistenţe-record au rostit alocuţiuni de prezentare şi recomandare a operei expozanţilor criticul de artă Alin Gălățescu care afirma despre Ana că este “unul dintre cei mai promiţători şi mai originali artişti din generaţia tânără şi un exponent autorizat al curentului de artă digitală” şi academicianul Răzvan Theodorescu. Au vorbit, de asemenea, în calitatea lor de cunoscători şi iubitori ai genului, domnii Adrian Năstase şi Ion Iliescu.

“Felicitări Anei pentru toată această evoluţie pe care şi eu am putut să o remarc pornind de la panourile extraordinar de reuşite de la expoziţia anterioară și ajungând la aceste desene de cetate, cum spunea şi dl. acad. Răzvan Theodorescu. Îi felicit pe cei 2” – Adrian Năstase

2 în 1 – Expoziţie de grafică digitală, pictură şi grafică satirică

“Octavian Andronic, în fiecare caricatură a sa, surprinde elemente esențiale ale vieții politice. Nota de prospețime și tinerețe, adusă de Ana împreună cu spiritul ironic și umoristic care reiese din lucrările lui Ando – fac deliciul acestei expoziții.” – Ion Iliescu.

Expoziția va fi deschisă până pe data de 31 Martie, și va putea fi vizitată zilnic între orele 11.00 – 19.00.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.