Traieste-ti viataa la maxim!!!

Momente din viata ta

de cesy
Sursa foto: link

Forfotă şi nelinişte, tristeţe şi durere, cam asta este în sufletul nostru. Fericire şi bucurie? Poate …dar mai puţin sau încă nu stim ce înseamna, nu realizăm . Trece viaţa pe lângă noi ca metroul spre Romană.

Oare este atât de greu să te bucuri de fiecare moment al vieţii tale? Să simţi că trăieşti şi că eşti iubit de lume?. Crede-mă că nu este greu. Eu am încercat şi este bine, este frumos, este de neimaginat, este clar, aproape temător de uşor.

Uită-te în jur admiră natura: admiră copacii, florile, simte stropii de ploaie caldă, simte licărirea razelor de soare, simte întreg universal şi vezi cum te simţi. Cum te simţi?. Îţi spun eu. Te simţi irevescibil şi mai puternic ca niciodată. Uită-te în jur. Ce vezi?. Vezi oameni care se iubesc şi tineri care işi croiesc drum în viitor.

Viaţa e frumoasă din mai multe perspective. Trăieşte-o la maxim până nu realizezi că este prea târziu. Uită de necazuri şi probleme. Uită de tot şi hai să ne distrăm cum ştim mai bine.

Relaxează-te…aprinde câteva lumânări, lasă muzica să cânte în surdină, aprinde beţişoare parfumate şi scapă de tot. Scapă de gherele şcolii şi ale părinţilor. Simte că poţi trăi în felul tău şi că îţi poţi face viaţa cum vrei tu. Ai dreptul ăsta, ai dreptul la libertate si de distracţie la maxim.

Te simţi nervos? Îţi recomand să asculţi “I Blame Coco- Caesar”, dă-te cu capul de pereţi, fă ceva, scapă de starea asta. Te crezi deştept(ă) ?, copiezi toate “vedetele” de la televizor, dar personalitatea si originalitatea ta unde au disparut ? le-ai lăsat in urmă, în drumul spre…DRACU STIE!!!….

Îţi pierzi timpul pufaind dintr-o bucată de hârtie cu mirodenii ameţitoare. Nu irosi timpul liber, fă ceva bun pentru tine citeşte o carte, joacă baschet, cântă, dansează, ieşi în natură…distrează-te cu prietenii.

În viaţa asta totul este aşa frumos! Trebuie să poţi trăi clipa la nesfârşit ca şi cum ar fi ultima. Dacă reuşeşti asta …eşti cel mai tare om de pe planetă

Recommended Articles

9 Comments

 1. Ai perfecta dreptate! Imi place articolul, e incurajator! 😀

 2. Tot ce ai scris tu mi-a relevat o parte nevazuta a vietii. Esti un profet. Acum totul incepe sa capete noi valente. Ce ar fi fost viata mea sumbra fara cuvintele tale incurajatoare? Un nimic. Ma duc sa ma dau cu capul de pereti in timp ce o voi asculta Caesar si dupa aia o sa aprind niste lumanari pana imi arde casa si o sa ard odata cu ea in focul launtric al puterii mele interioare.

  1. Here we go with ironic comments…again. 😐

   1. Și? Adică dacă tot există păreri pro, măcar alea contra să fie mai amuzante sau mai serioase.

 3. hey…nu este decat punctul meu de vedere nimic mai mult…;)

 4. Ideea de la care ai plecat e buna, caci da, oamenii din ziua de azi sunt tristi, suparati, incruntati etc. Dar ai nevoie de o foarte mare putere, sa-i zicem psihica, pentru a te putea detasa de lumea inconjuratoare, de mama care urla ca ai luat 2, de seful care te va da afara sau de faptul ca nu mai ai bani.Daca poti privi partea buna a vietii si te poti detasa, intr-adevar e super, dar nu foarte multi ani mai pot face asta in ziua de azi. Apoi, chiar daca unele comentarii pot parea rautacioase, trebuie sa le dai atentie.Ca sa-mi termin super comentariul tine capul sus si continua sa scrii! Practice makes perfect 😀

 5. multumesc pentru comentariul incurajator…:)))…si este adevarat practice makes perfect

  1. Articolul e optimist 🙂 insa nimeni nu-i perfect. Asadar “practice makes better”

   1. Totul poate fi perfect daca exista si un strop de imperfect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *