dragostea ramane…

dragostea ramane...

de cesy – cititor
foto: link

In copacul din spatele casei, sta atarnat in doua sfori impletite”leaganul copilariei”. Era apus de soare, iar adierea vantului ma cutremura.
M-am asezat pe vechea scandura de lemn lasand in urma zgomotul batranetei care rasuna in inaltul cerului rozaliu. Mă legănam uşor când dintr-o dată am fost transpusă în trecutul copilăriei mele. Îmi răsunau în minte atâtea…atâtea amintiri frumoase: jocurile copilăreşti, certurile neînsemnate, nopţile sub clar de lună plină. Iar mai târziu a venit dragostea, dragostea copilărească, aducându-mi aminte de câte ori am stat în acel leagăn certându-mă cu mine, cu inima şi cu sufletul meu sau de câte ori mi se făcea imima cât un purice atunci când îl vedeam pe el. Ce zile frumoase, ce amintiri!

M-am ridicat lăsând leagănul mişcându-se uşor în suflarea vântului. Priveam cerul senin acoperit de stele, însă gândul meu zbura departe, zbura la acei ochi albaştrii, la acel băiat special. Cât de mult aş dori să-i simt îmbrăţişarea caldă şi bătăile inimii. Cât de mult aş dori să visez în ochii lui marea şi luna. Cât de mult aş dori să ma joc în părul lui blond …şoptindu-i vorbe dulci.

Oare va fi posibil? LA DRACU!!! Dragostea asta mă scoate din minţi! De ce este atât de complicat? De ce oare trebuie să trăieşti acest zbucium al inimii care arde continuu de la prima scânteie ce s-a aprins încă de la prima întâlnire? De ce trebuie să verşi atâtea lacrimi fără sens? De ce …de ce …de ce.

Când totul poate fi atât de simplu , spunând un singur
TE IUBESC!!!….

Recommended Articles

3 Comments

  1. Pentru ca suntem oameni, pentru ca avem sentimente si pentru ca iubirea este unul dintre cele mai puternice…de aceea. 🙂 Toti am vrea sa fie usor insa, tot noi, ne dam seama ca nu va fi…

  2. intrebarea “de ce” complica lucrurile, viata nu e perfecta, dragostea este atragatoare tocmai prin imperfectiunea ei, iubeste-i toate ramurile, chiar si pe cele care dor. traieste-o intens cand ti s-a daruit si ofera-ti tie dragoste.

  3. hey…dragostea nu este asa usoara cum pare nu este chiar magie…totul incepe cand il vezi apare primul gand care se transforma in prima dragoste prima lacrima …prima dezamagire …si uite asa trece si prima ta dragoste adevarata…..macar de ar fi asa de simplu pentru ca daca stam toti sa ne gandim si acuma stim cum il/o cheama pe prima persoana care ne-a furat inima si primul sarut… dragoste este pe cat de usoara pe atat de grea si de dificila……..dar exista si asta este singurul lucru care te faci sa vezi lumea ca si cum ai fi intr-o poveste sa nu mai zic de zambetul acela larg de care nu mai poti scapa…..

Leave a Reply

Your email address will not be published.