Cum a fost la Balul Bobocilor Scoala Centrala 2018?

Ce am făcut miercuri, 21 noiembrie ? Ca proaspăt centralistă, am fost la balul bobocilor al Școlii Centrale, bineînțeles!

Dar de ce ne-am strâns atât de multe persoane in BOA? Pentru a găsi cele mai simpatice, talentate și amuzante persoane de acolo. Misiune îndeplinită! Și aici nu mă refer numai la Miss & Mister, care a fost, cu siguranță, o competiție strânsă. Deși, la finalul serii au fost numai doi câștigători ai locului I, se putea observa totuși bucuria tuturor participanților și încrederea pe care și-o dădeau între ei, formându-se o legătură strânsă între  toți. Anul acesta, titlul de Miss Școala Centrală 2018 i-a revenit lui Abduraman Melis, iar locul de mister fiind ocupat de Zaharciuc Roman. Titlurile au fost înmânate, ca în fiecare an, de către câștigătorii din anul precedent. Cu toate acestea, toți sunt învingători prin simplul fapt că au ajuns până acolo.

Lăsând puțin la o parte concursul, întreaga seară a decurs extrem de bine. Pe lângă elevii talentați ai Centralei,  am avut parte și de trei concerte minunate susținute de invitații speciali din acest an: Dorian Popa, Abi si NMW. Pot spune că a fost un adevărat show. De fapt, trebuia doar să vezi reacțiile și mișcările de dans ale celorlalți pentru a-ți da seama că toata lumea se distra într-adevăr. Iar în pauzele dintre spectacole ori dintre probele de la Miss & Mister, ne-am distrat pe muzica celor de la Virgin Radio.

Indiferent de moment, centraliștii știu să se distreze și să trăiască fiecare moment din plin, lucru ce a putut fi observat și anul acesta la balul bobocilor.

Text si foto de Carina Grec

 

 

[/fsn_text][/fsn_column][/fsn_row]

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *