Ultimele 15 luni de viata

ultimele 15 luni de viata

ultimele 15 luni de viata

de Enescu Andreea Raluca – colaborator
foto: Adriana Isăilă – colaborator foto

Nație Dorm… Dude, mai avem 10.957.266 de ore de trăit!!!

„Dorm. Mai lasă-mă să dorm, să dorm. Mai lasă-mă un pic. Nu vreau să mă ridic…“

Pentru cei care nu știu, versurile de mai sus fac parte din „Imnul de Stat“, versiunea tocată și revizuită în vizuina antifonată moral care este mintea lui Florin Chilian. Iar când zic asta, o zic cu o oarecare notă de admirație.

Nu am nici cea mai vagă idee ce o să se întâmple. Poate nimic. Sau poate chiar e sfârșitul. Cei care au mintea ca un șantier continuu, în care cei de la ApaNova nu mai termină o dată cu țevile alea, producând un haos general, o să ajungă în deșert, varianta fără nisip. Ăilalți, ai căror neuroni plutesc prin râuri cu apă cristalină, pe vârfuri de munte, cum sunt acelea care apar în reclamele la bere, ajung undeva pe o pajiște… Cel puțin asta zic unii, cu alte cuvinte, dar în același spirit.

Eu zic că n-are rost să te panichezi cum fac britanicii când rămân fără pliculețe de ceai. Să începi să-ți faci planuri, socoteli, liste… Recunoaște, nici când te duci la supermarket nu poți să te ții de o amărâtă de listă. Cel mai probabil, atunci când aztecii au făcut calendarul, pur și simplu s-au plictisit la 2012 și l-au lăsat așa. Bucură-te de o glumă bună luată în serios de inocența societății.

Un anume sfârșit, însă, tot sper să vină, și… tot nu vine… Sfârșitul stării de somnolență și naivitate prin care trecem. Am adormit, dar am uitat să mai setăm alarma de dimineață. În fine, mai e puțin, așa că… nu prea mai contează.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.